به گزارش خبرنگار تلویزیون خبرگزاری شبستان، «دکتر غلامعلی حدادعادل» رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی که در مراسم تقدیر از برنامه سازان رسانه ملی شرکت کرده بود، طی سخنانی با اشاره به اینکه رسانه در ساختن انسان امروز نقش بی بدلیل دارد و روز به روز این نقش بیشتر می شود، بر نقش رسانه در ترویج آداب و رسوم سنتی و مذهبی ایرانیان تاکید کرد.
وی ادامه داد: ویژگی آداب و رسوم ماه مبارک رمضان در ایران به نوعی تفرج مذهبی شمرده می شود که در این آداب و رسوم نهفته است و صدا و سیما توانست این جنبه از آداب و رسوم ماه مبارک را در ماه رمضان امسال زنده کند.
حدادعادل در مورد روند تولید پیام در ماه مبارک رمضان توسط برنامه سازان بیان کرد: این روند به مثابه سه مرحله کاشت، داشت و برداشت است به این معنی که به مدت یک ماه تمام تمرکز روی تقوی، اخلاق، دینداری، ایمان و قرآن قرار می گیرد و این به منزله کاشت اعتقادات در دل مردم و آبیاری مزرعه دلها در این ماه است. برنامه سازان صدا و سیما منتظر باشند محصولات دینی شان در آینده ای نزدیک به ظهور می رسد.
وی با اشاره به برنامه «ماه عسل» خاطرنشان کرد: برنامه ماه عسل جزء برنامه های تاثیرگذار کوتاه مدت است، همچنان که خاطره به یادماندنی پیدا شدن فرزند یک خانواده شهید اثرات میان مدت و بلند مدت دارد و اثرش را روی بینندگان خود می گذارد.
به گفته رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، ساختن برنامه های جذاب و هنری که اخلاقی باشد کار دشورای است و صداوسیما نیز به کمک شما برنامه سازان توانسته به موفقیت در این زمینه دست یابد.
پایان پیام/
نظر شما