به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی رمضانی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین پیش از ظهر امروز (3 شهریور) در جلسه هماهنگی برنامه های دهه کرامت با واحد خواهران کانون های مساجد بیان کرد: از 16 تا 26 شهریور ماه به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) و ولادت امام رضا(ع) به نام دهه کرامت نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت این دهه، از 20 کانون موفق واحد خواهر دعوت به عمل آمده است تا یک برنامه ریزی صحیح برای دهه کرامت داشته باشند زیرا لازم است این دهه کرامت با حضور پررنگ مردم اداره شود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین با اشاره به اهمیت حضور مردم در برنامه های دهه کرامت افزود: برنامه های دهه کرامت نباید دولتی برگزار شود و باید از حضور جدی اقشار مردم استفاده شده و مردم خود برگزارکننده برنامه های این دهه باشند.
وی تصریح کرد: کانون های مساجد نیز باید برنامه های متنوع و جذابی برای در این دهه داشته باشند و سیره و زندگی حضرت معصومه (ع) و امام رضا (ع) را برای مردم به ویژه قشر جوان تبیین کنند تا جوانان بیش از پیش از این دو بزرگوار الگو بگیرند.
حجت الاسلام رمضانی تصریح کرد:به دنبال برنامه های متحد شکل با بازدهی عالی هستیم و در برنامه ریزی باید از اندیشه های دیگران استفاده شود و با توجه به اینکه دنیای امروز، دنیای دو طرفه است ما که متولیان فرهنگ در جامعه هستیم باید از تفکرات دیگران استفاده کنیم.
وی تأکید کرد: یکی از نکاتی که باید در این برنامه مورد توجه قرار گیرد برگزاری برنامه های دهه کرامت در مساجد است زیرا مساجد در همه جا اثرگذار بوده و نقش داشته اند و اجرای برنامه در مساجد، تأثیرگذاری بیشتری را به دنبال دارد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین یادآور شد: لازم است در دهه کرامت در مورد اخلاق و سیره امام رضا(ع) صحبت شود و توجه به اینکه روز ولادت حصرت معصومه(س) به عنوان روز دختر نامگذاری شده است باید نکات اخلاقی زندگی این بانوی بزرگ اسلام بیش از پیش تبیین شود.
وی خاطر نشان کرد: معرفی دختران موفق به جامعه، برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های زندگی، تجلیل از دختران برتر در عرصه های مختلف، برگزاری کلاس های مشاوره از قبیل فرزندداری و همسرداری، برگزاری گفتمان و قرائت زیارت امام رضا(ع) از جمله برنامه هایی است که کانون های می توانند در این ایام مورد توجه قرار دهند.
حجت الاسلام رمضانی تأکید کرد: کانون ها باید در دهه کرامت برنامه هایی گذارند که نقطه اتصال مردم به ویژه دختران به اهل بیت شوند و همچنین مردم را در برنامه ها شریک کنند و در واقع برنامه های دهه کرامت به صورت خودجوش برگزار شود.
وی یادآور شد: باید در دهه کرامت به اندازه 12 ماه برنامه ریزی کرده و خوراک برای مردم تأمین کنیم و کانون های فرهنگی هنری مساجد در این راستا برنامه ریزی کنند و ما حمایت خواهیم کرد.
پایان پیام/
نظر شما