سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان افزود: باید عادت به کتابخوانی را از دوران کودکی در افراد ایجاد کنیم زیرا کتاب امن ترین پناهگاه برایکودک و نوجوان است.
وی اذعان کرد: روز جهانی کتاب کودک فرصت مناسبی جهت آشنا کردن کودکان با کتاب و بهانهای برای ورود کتاب به زندگانی کودکان است و می توان از این فرصتها و بهانهها برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در میان کودکان و نوجوانان می توان بهرهگیری کرد.
شیخی کتاب و مطالعه را عاملی مهم برای شناخت و رشد دینی، فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی انسان عنوان کرد و افزود: با کتاب خوب است که انسان ساخته شده، رشد کرده و برای حرکت آماده می شود، همچنین مطالعه کتاب، انسان را به مرزهای علم و دانش نزدیک می کند و او را به قله های رفیع معرفت و آگاهی می رساند.
این مقام مسئول اظهار داشت: کتاب از دیرباز، حافظ و احیا کننده تفکر و اندیشه های والا و منبع عظیمی بوده است که طالبان علم، اندیشه و حقیقت را سیراب کرده است.
وی تصریح کرد: اسلام دینی عالم گیر است که با کتاب وکتابت عجین شده ومعجزه آن کتاب (قرآن کریم)بوده به اندازه لازم درتشویق وترغیب به امر کتاب وکتابخوانی وگسترش وتوسعه کتابخانه سفارش کرده است.
پایان پیام/
نظر شما