علاقمند به توسعه روابط بین دو کشور ایران و آذربایجان هستیم

خبرگزاری شبستان: معاون وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان با اعلام اینکه علاقمند به توسعه روابط بین دو کشور ایران و آذربایجان هستیم، گفت: امیدواریم زمینه توسعه و تقویت روابط تجاری و اقتصادی فراهم آید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، نیازی صفر اف، معاون وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان شامگاه امروز( 2 شهریور) در نشست مسئولان اتاق بازرگانی اردبیل اظهار داشت: ما بسیار علاقمند به توسعه مراودات مرزی با استان‌های همجوار نظیر اردبیل هستیم که در این زمینه از پیشنهادات مسئولان اتاق نیز استقبال می‌کنیم.


معاون وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان با بیان اینکه ما آمادگی کامل داریم تا با همکاری تجار ایرانی مرکز تجارت ایران در باکو را راه‌اندازی و به تقویت آن کمک کنیم، افزود: تأسیس مرکز تجارت ایران در باکو فرصتی مناسب برای بازرگانان آذری است تا به خرید مرغوب و مطلوب کالا اقدام کنند.


نیازی صفر اف با استقبال از پیشنهاد ایجاد اتاق مشترک بازرگانی دو کشور، تصریح کرد: ‌بخش خصوصی برای ساخت و راه‌اندازی این مرکز تجاری باید پیشقدم شده و زمینه تحول خوبی را فراهم کند.

 

راه‌اندازی مرکز تجاری گام جدی در توسعه روابط اقتصادی است

در ادامه این نشست حسین پیرمؤذن، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل در سخنانی اظهار داشت: بخش خصوصی برای راه‌اندازی مرکز تجاری و نیز دفتر شورای مشترک بسیار مصمم است و انتظار داریم بخش دولتی نیز در این زمینه تلاشی مضاعف انجام دهد.


پیرمؤذن با بیان اینکه حجم معاملات تجاری استان اردبیل نیمه اول امسال حدود 19 میلیون دلار بوده است، افزود: 80 درصد از کالاهای تولید شده در استان اردبیل به ویژه در بخش کشاورزی به جمهوری آذربایجان صادر می‌شود.


رئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل با اعلام اینکه سال گذشته حجم مراودات دو کشور 57 میلیون دلار بوده است، بیان داشت: جمهوری آذربایجان هر چند در سال‌های گذشته رتبه نخست مراودات تجاری را با استان اردبیل داشته اما در حال حاضر این کشور در ردیف دهم این مراودات قرار دارد.


وی ضرورت راه‌اندازی مرکز تجاری ایران در باکو را مورد تاکید قرار داد و گفت: مرز مشترک ایران و جمهوری آذربایجان یک ظرفیت ویژه برای فعالیت‌های تجاری محسوب می‌شود و باید تدبیر و تمهیدات لازم برای توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور اندیشیده شود.


پیرمؤذن در پایان سخنان خود ‌ مشکلات عدیده تجار ایرانی در اخذ ویزا، مشکلات سیستم بانکی و عدم امکان جابه‌جایی ارز و قوانین دست و پا گیر برای صادرات و مبادلات تجاری را از جمله عوامل بازدارنده در توسعه صادرات و رونق تجاری بین دو کشور اعلام کرد.


پایان پیام/

 

کد خبر 285540

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha