نفاق در جوامع اسلامی ضربه های غیرقابل جبرانی به دنبال دارد

خبرگزاری شبستان:استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ابهام، اختلاف و انزوا سه رکن اصلی نفاق است، گفت:نفاق در جوامع اسلامی ضربه های غیر قابل جبرانی به دنبال دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام مهدی ماندگاری، استاد حوزه و دانشگاه و رئیس موسسه روایت سیره شهدا صبح امروز(2 شهریور) اظهار کرد:مهم ترین عامل برای جذب حداکثری افراد خوش بینی نسبت به افراد است چرا که با تحمل وخوش بینی نسبت به افراد به خصوص کسانی که به گناه کشیده شده اند می توان افراد را به ارزش های دین آشنا و آشتی داد.
 

وی در ادامه با بیان اینکه امام خمینی(ره) در اوایل انقلاب با طرح ولایت فقیه در بین امت که این ولایت در امتداد ولایت ائمه(ع) است، گفت: امام(ره) مردم را به گونه ای تربیت کردند که مردم حرف امام را حرف و سخن خدا و پیغمبر(ص) می دانستند.


حجت الاسلام ماندگاری با بیان این مطلب که امت زمان اهل بیت(ع) امام خود را باور نداشتند، تصریح کرد: دشمنان می دانند تا زمانی که امت اسلامی رهبر خود را باور داشته باشند نمی توانند در کشورهای اسلامی نفوذ کنند.

 

 اتحاد ملت ایران حماسه سیاسی و اقتصادی را رقم می زند

رئیس موسسه روایت سیره شهدا خاطر نشان ساخت: در دوره کنونی نیز مقام معظم رهبری با اتحاد وانسجام ملت می توانند انفجار حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی را رقم زنند.


وی با اشاره به اینکه تجربه تاریخی نشان داده است که دشمنی های خارج از امت اسلامی نمی تواند اتحاد آن ها را از هم گسیخته کند، گفت: در مقابل جریان دشمنی های خارجی، دشمن های داخلی که همان نفاق است، می تواند به شدت به جامعه اسلامی ضربات غیرقابل جبرانی وارد سازد.


حجت الاسلام ماندگاری تصریح کرد: ابهام، اختلاف و انزوا سه رکن اصلی نفاق است که اهداف و ارکان جامعه اسلامی را متزلزل می کند.

 
وی دلیل فرو پاشی انقلاب مصر را عدم اتحاد در بین رهبران انقلابی دانست و گفت: تقسیم انقلاب بین رهبران و گروه های مختلف انقلابی موجب عدم ماندگاری انقلاب ها می شود.

 

عدم اتحاد بین متولیان مسجد موجب  ضرر در فعالیت های مسجد است

حجت الاسلام ماندگاری با بیان اینکه اعضای کانون های مساجد، بسیج و ائمه جماعات و هیئت امناء مسجد باید اتحاد داشته باشند، اذعان داشت: در صورت عدم اتحاد بین متولیان مسجد ضررهای مورد توجه به فعالیت های مسجد پیش از منافع آن است.

 

وی  اشاره به اینکه مدال آوران عرصه جهاد و شهادت بیشتر از مدال آوران ورزشی، علمی، مدیریتی، صنعتی هستند، افزود: مدال آوران عرصه جهاد و شهادت به دلیل داشتن مدل و الگو تربیتی صحیح و ماندگار به این درجه والا رسیده اند.

 

وی با اشاره به 36 هزار شهید دوران جنگ تحمیلی در کشور، بیان کرد: هیچ گروه مدال آوری در دنیا به اندازه مدال آوران عرصه شهادت و جهاد موفقیت هایی را کسب نکرده اند.

 

5 مدل تربیتی در آیه" تعاونوا علی البر و التقوی و لاتعاونوا علی الاثم و العدوان"

حجت الاسلام ماندگاری با استفاده از آیه" تعاونوا علی البر و التقوی و لاتعاونوا علی الاثم و العدوان" 5 مدل تربیتی از این آیه استخراج کرد و گفت: اولین باور در کلمه" تعاونوا" باور امام به امت، والدین به فرزندان، مسئول کانون به اعضای کانون و مدیر نسبت به کارمندان خود است.


رئیس موسسه روایت سیره شهدا رکن دوم تربیتی در کلمه" تعاونوا" را باور امت به امام دانست و تاکید کرد: در جامعه کنونی باور امت نسبت به امام، فرزندان نسبت به والدین، کارمندان به مدیر و غیره ضعیف شده است.

 

وی سومین رکن از کلمه" تعاونوا" را باور امام و امت نسبت به اتحاد و انسجام معرفی کرد و ابراز داشت: امام خمینی(ره) باور داشت که اگر مردم را منسجم کرده و از دوگانگی دور سازد در کشور انفجار نور رخ خواهد داد.


استاد حوزه و دانشگاه رعایت تقوی به معنای رعایت کردن حد خداوند، را از دیگر نکات تربیتی دانست و ابراز داشت: " بر" به معنای خیر رسانی است اما متاسفانه در جوامع امروزی مجموعه ها به جای خیر رسانی به دنبال منفعت طلبی خود هستند.


پایان پیام/

کد خبر 285447

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha