رقابت با تولیدات خارجی در عرصه بازار گیم نابرابر است

خبرگزاری شبستان: ارشادی گفت: هر خانواده روش تربیتی متفاوتی دارد، بعضی از والدین به فرزندانشان اجازه استفاده از رایانه را نمی‌دهند و برخی دیگر، بر استفاده فرزندانشان از بازی‌های رایانه‌ای هیچ کنترلی ندارند.<BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان، «همایون ارشادی» به استقبال مخاطبان از برخی فیلم ها اشاره کرد و افزود: فیلم ها و سریال هایی قابلیت تبدیل به گیم را دارد که در جلب نظر مخاطب موفق بوده اند.


وی ادامه داد: بازی های بومی که به دست طراحان ایرانی ساخته می شوند باید حاوی نشانه های فرهنگی باشد و اگر می خواهند ازسریال های وطنی دراین خصوص استفاده شود باید به شکل جذاب و ماجرا جویانه مراحلی را طراحی کنند که فکر مخاطب درگیر شود.


به عقیده ارشادی هنوز بازی های ساخت داخل که معروف و درعین حال جذاب باشد را نداریم و این صنعت سالهاست که در دست سازندگان غربی قرار دارد.


به گفته وی، در بازی های ایرانی سوژه و طراحی مناسب و جذاب کمتر دیده می شود و همچنان بازی های بومی به سطح بازی های غربی نرسیده است.


بازیگر با سابقه سینما و تلویزیون گفت: برای آنکه از دامنه تاثیرات بازی های غربی روی افکارکودکان کاسته شود باید بازی های این قشرآسیب پذیر را کنترل کرد.


وی تاکید کرد: با وجود خشونت در تولیدات خارجی این گونه بازی ها برای تخلیه انرژی نوجوانان و جوانان مناسب است، اگر استفاده از گیم با برنامه و زمانبندی شده باشد تاثیرات منفی کمتری خواهد داشت.


ارشادی برنامه ریزی برای ارایه بازی های مفید، جذاب و آموزنده را بر گروه های سنی نوجوانان و جوانان ضروری و برگزاری نمایشگاه گیم را ایده خوبی برای اجرای این برنامه عنوان کرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 285392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha