جلیل بابایی، پژوهشگر و محقق طب در قرآن در گفتگویی اختصاصی به خبرنگار شبستان گفت: با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان دانشکده طب در قرآن مهر ماه سال جاری در بیمارستان مباشر راه اندازی می شود.
وی با بیان اینکه علم روز پزشکی در درمان بسیاری از بیماری ها عجز و ناتوان مانده است، افزود: با راه اندازی و تدریس رشته طب در قرآن می توان درمان همه بیماری ها را با استفاده از آیات قرآن کریم بیان کرد.
وی تصریح کرد: یکی از خدمات بزرگ قرآن به راهنمایی بشر به مواد غذایی مربوط میشود به طوری که این کتاب مقدس، از دیرزمان، خوردنیها را به خبیث و طیب (ناپاک و پاک) تقسیم کرده است.
پژوهشگر و محقق طب در قرآن با بیان تأکید بر اینکه قرآن کریم، شفاست، اظهار داشت: قرآن کریم برای هدایت بشر نازل شده و باید زمینه را برای گرایش همگان به سوی این کتاب آسمانی ایجاد کنیم که این مهم جز با حضور ملموس و محسوس قرآن در زندگی شخصی محقق نمیشود.
بابایی خاطرنشان کرد: اگر آموزههای قرآن در زندگی شخصی ظهور و بروز نیابد و در زندگی اجتماع اثر نگذارد در آن صورت صرف خواندن قرآن، هیچ فایدهای نصیب جامعه نخواهد شد.
وی با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام و ائمه معصومین (ع) طب را از قرآن استخراج و به عنوان گنجینه ای بزرگ برای ما به یادگار گذاشتهاند، افزود: متأسفانه در برههای از زمان ما از این گنجینه عظیم غافل ماندیم و همین امر زمینه بروز بیماریها را میان افراد فراهم کرد.
وی با اشاره به ضرورت کاربردی تر شدن طب در قرآن در کشور، گفت: اولویت به این روش های درمانی از سوی پزشکان به عنوان پرمراجع ترین افراد در حوزه سلامت و اطلاع رسانی مناسب به ویژه از طریق رادیو و تلویزیون به عنوان پرمخاطب ترین رسانه ها می تواند بر کاربردی تر شدن طب در قرآن کمک کند.
پایان پیام/
نظر شما