حجت الاسلام علی مراد کیانی، معاون فرهنگی تبیلغات اسلامی همدان با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی مسجد به خبرنگار شبستان گفت: خدمات رسانی اجتماعی یکی از کارکردهای مساجد است و شناسایی نیازمندان منطقه، دستگیری از آنها و گردآوری کمک، پرداخت وام، اقدامات تسهیل ازدواج زوج های جوان، برنامه ریزی برای عیادت و سرکشی از بیماران و اموری از این موارد است.
وی با بیان اینکه مساجد، محل گردهمایی مسلمانان و تجلی گاه پرشکوه انسجام و یکپارچگی ملت مسلمان است، افزود: بسیاری از مساجد نمونه کشور با پیروی از مساجد صدر اسلام، در ایفای نقش خود در تعاون اجتماعی به آن می پردازند.
کیانی تصریح کرد: تکیه بر مساجد به دلیل نقش تاریخى این پایگاه در زمینه تربیت و تعلیم جنبه دینى و مذهبى دارد که مطابق با فطرت پاک دوران جوانى و نوجوانى است.
معاون فرهنگی تبیلغات اسلامی همدان اظهار داشت: یکى از اساسى ترین وظایف والدین و مربیان تشویق و ترغیب قولى و عملى جوانان و نوجوانان به شرکت در برنامه هاى مساجد است.
حجت الاسلام کیانی با تأکید بر اینکه مسجد انسانها و جامعه را از بدی پاکیزه میکند، افزود: همه ما وظیفه داریم با حضور باشکوه خود در مساجد در عظمت و آبادانی آن بکوشیم.
وی خاطرنشان کرد: والدین به عنوان اولین مربیان جوان در محیط خانواده، مربیان مدارس در محیط مدرسه و متولّیان و گردانندگان امور مساجد به عنوان سومین و عمومى ترین محیط و جامعه تربیتى نقشى مهم و اساسى ایفا مى کنند.
وی گفت: ساخت و معماری مسجد در کشورهای اسلامی سابقه طولانی دارد و باید منحصر به فرد باشد و استفاده از مدل های غیر مسجد چه غربی و چه شرقی در معماری مساجد جفای به جایگاه مساجد است.
پایان پیام/
نظر شما