حجت الاسلام اسماعیل کعبه ای، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری عترت یاسین ساری امروز(29 مرداد) در آستانه روزجهانی مساجد به خبرنگار شبستان گفت: در شرایطی که موج بیداری اسلامی در منطقه فراگیر شده است نقش مساجد در روشنگری و هدایت امت اسلامی برای انتخاب راه صحیح و گرفتار نشدن در دام بدخواهان اسلام به ویژه آمریکا و صهیونیسم غاصب بیش از گذشته اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه دشمنان اسلام از هر فرصتی برای تضعیف و ضربه زدن به این مرکز ثقل قدرت اسلام استفاده میکنند، اظهار کرد: نمونه بارز و اسفناک آن حوادثی است که در کشورهای عربی منطقه میگذرد به طوری که مسلمانان مظلوم این مناطق که تنها جرمشان اعتراض به پایمال شدن حقوقشان توسط حکومتهای سلطنتی موروثی و ارتجاعی است و با شدیدترین وضع سرکوب میشوند، مساجد و مراکز مذهبی آنها تخریب و تعطیل، علما دستگیر، زندانی و شکنجه میشوند و سینه جوانانشان آماج گلوله دژخیمان قرار دارد.
حجت الاسلام کعبه ای اظهار کرد: میطلبد همه مسئولان و دستاندرکاران مصرانه برای ارتقای کمی و کیفی وضعیت مساجد در امالقرای اسلام و تحقق مسجد تراز اسلامی بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی از هیچ کوششی دریغ نورزند.
وی با بیان اینکه مسجد، مکانی مهم و ارزشمند برای عملی ساختن ارزش های والای اخلاقی و رفتاری در ابعاد گوناگون است که باید به آن توجه ویژه شود، بیان کرد: در زمان رسول اکرم(ص)، مسجد نقش عمدهای در امور قضایی داشت و به بسیاری از مسائل حقوقی مردم در مسجد رسیدگی میشد.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری عترت یاسین ساری، مسجد را کانون ایجاد وحدت و یکپارچگی جامعه دانست و اضافه کرد: مسجد خانه ارشاد و هدایت و مکانی برای تمرین رفتار و کردار پسندیده انسانی است.
وی ابراز کرد: مسجد به عنوان مرکز اطلاع رسانی و پخش اخبار مهم، نقش ویژهای را از زمانهای گذشته تا حال ایفا کرده که نمونه بارز آن در انقلاب شکوهمند اسلامی و دوران دفاع مقدس دیده شد.
حجت اسلام کعبه ای ابراز کرد: مسجد در کشورهای اسلامی در انعکاس خبرهای مربوط به جنبشهای مردمی و نهضت اسلامی نقش چشمگیری دارد.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری عترت یاسین ساری خاطر نشان کرد: با نگاه به جامعه اسلامی در صدر اسلام می بینیم، که مسجد علاوه بر کارکرد اجتماعی و نظامی در بحث اقتصادی هم کارکرد داشته است، چرا که نیازهای افراد و نیازمندان در این نهاد دینی اطلاع رسانی می شد و در این فضای هماهنگ دینی و معنوی مردم به یاری یکدیگر می شتافتند و بسیاری از انفاقاتی که در تاریخ اسلام به صورت ماندگار باقی مانده است، مانند انفاق کردن امیرالمؤمنین علی(ع) و حضرت فاطمه(س) هم در مسجد پایه گذاری شده است.
وی عنوان کرد: مسجد مهم ترین پایگاه عقیدتی، فکری و معنوی اسلام و پیوسته کانون هدایت و مبارزه بر ضد کفر و الحاد و ملجا و مأمن دلباختگان حق و فضیلت است.
حجت اسلام کعبه ای یادآور شد: 21 آگوست (30 مرداد) مصادف با به آتش کشیدن مسجد الاقصی توسط صهیونیست جهانی است که بنا به در خواست جمهوری اسلامی ایران، این روز از سوی سازمان کنفرانس اسلامی به عنوان روز جهانی مسجد نامگذاری شده است که متعاقب آن از این تاریخ یک هفته، هفته تکریم، تجلیل، اعزاز و اکرام مساجد است و هفته تکریم و تجلیل مساجد از 30 مرداد تا 5 شهریور در کشور ایران به طور گسترده برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما