به گزارش خبرگزاری شبستان ،محمد خزایی با بیان اینکه در بخش پوستر استقبال بسیار بیشتر از دو دوره گذشته بود، گفت: «ما چنین استقبالی را پیشبینی نمیکردیم و برای انتخاب و داوری آثار غافلگیر شدیم. چند برابر بیش از گذشته برای انتخاب آثار زمان و دقت صرف کردیم.»
او با اشاره به این که تنوع کارها بسیار زیاد بود و همین مساله مایه دلگرمی همه ما شد، ادامه داد: «در حوزه هنر مقاومت باید اطلاع رسانی بیشتری صورت بگیرد. مسوولان فرهنگی کشور باید در بخشهای مختلفی همچون انیمیشن و گرافیک و پوستر دقت بیشتری خرج بدهند تا هنرمندان کشور رغبت حضور در چنین جشنواره هایی را داشته باشند. »
خزایی با بیان اینکه مقاومت مفهومی است که با یک اتفاق مانند برگزاری جشنواره نمیتوان آن را به تصویر کشید، تاکید کرد: «در دوران کل زندگی بشر مفهوم مقاومت وجود داشته است. در یک دهه اخیر اتفاقات بزرگی در کشورهای منطقه رخ داده است. این گونه برای ما تداعی میشود که گویی وقایع زودتر از اهداف جشنواره اتفاق افتادهاند. بسیاری از آن دیدگاه هایی که در مفاهیم موجود در آثار رسیده به این جشنواره وجود داشت، را به شکل عینی در انقلاب کشورهایی مانند لیبی و مصر شاهد بودیم.»
این هنرمند برجسته کشور افزود: «همیشه قرار بر این بوده است که هنرمند باید جلوتر از جامعه خود حرکت کند ولی این اتفاق به شکل معکوس افتاد. حالا هنرمندان باید در آثار هنری خودشان این مفاهیم را که در قالب مقاومت و قیام علیه حکومتهای خودکامه متبلور شد، به تصویر بکشند.»
بنا بر گزارش سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت، دبیر بخش پوستر جشنواره هنر مقاومت با بیان اینکه ابداع و نوآوری مورد نظر داوران بود، گفت: «عنصر مهم در انتخاب آثار همین ابتکار موجود در آثار است که آثار هنرمندان برجسته را از دیگر آثار رسیده متمایز میکند. با توجه به همین آثار موجود در این دوره جشنواره شاهد برگزاری نمایشگاه هایی در سطح کیفی بالا خواهیم بود.»
سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت آذر ماه امسال توسط بنیاد فرهنگی روایت و انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس در دوازده رشته گوناگون شامل نقاشی، طراحی و چاپ دستی، نگارگری، خط-نقاشی، تصویرسازی، پوستر، عکاسی، کاریکاتور، طرحهای حجمی، انیمیشن، هنرهای جدید و مفهومی و پژوهشهای علمی برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما