توسعه کشور نیازمند ارتقای سطح کرامت، مهارت و افزایش انگیزه معلمان است

خبرگزاری شبستان: سرپرست جدید وزارت آموزش و پرورش گفت: توسعه کشور از طریق ارتقای سطح کرامت، کارآیی، مهارت حرفه‌ای و افزایش انگیزه معلمان امکان‌پذیر است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، علی‌اصغر فانی، سرپرست جدید وزارت آموزش و پرورش در مراسم تودیع و معارفه این وزارتخانه که صبح امروز در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، گفت: در حال حاضر مهم‌ترین اولویت بنده و همه ستادهای آموزش و پرورش و رده‌های اجرایی، منطقه‌ای و استانی برای تلاش برای بازگشایی بهتر مدارس برای مهر سال 92 است.

 

وی با بیان اینکه سرمایه انسانی عامل اصلی توسعه پایدار است، افزود: وزارت آموزش و پرورش به عنوان نهادی است که زیرساخت‌های سرمایه انسانی‌ را در هر جامعه‌ای تأمین می‌کند.

 

وی با بیان اینکه نقش آموزش و پرورش فراتر از یک وزارتخانه است، تصریح کرد: آموزش و پرورش و همچنین معلم مهم‌ترین نقش را در راه توسعه کشور دارند.

 

فانی ادامه داد: از طریق ارتقای سطح کرامت، کارآیی، مهارت حرفه‌ای و افزایش انگیزه معلمان توسعه کشور امکان‌پذیر است.

 

وی با اشاره به سیاست آموزش و پرورش گفت: اولین سیاست ارتقای جایگاه آموزش و پرورش به عنوان محور تحولات و توسعه کشور است که آموزش و پرورش باید به جایگاه اصلی خود برسد، در غیر این صورت تحولی در کشور رخ نمی‌دهد.

 

وی ادامه داد: بهبود منابع انسانی در آموزش و پرورش به عنوان محور تحول در نظام تعلیم و تربیت یکی دیگر از سیاست‌ها است چرا که آموزش و پرورش به تنهایی دو سوم کل کارکنان دولت را تشکیل می‌دهند.

 

سرپرست جدید آموزش و پرورش تصریح کرد: آموزش و پرورش با میانگین سواد بالای 15 کلاس یکی از نهادهای مهم کشور شمرده می‌شود که مدیریت منابع انسانی در آن یک اصل است.

 

فانی با بیان اینکه باید از سرمایه انسانی آموزش و پرورش به نحو احسن استفاده کرد، اظهار کرد: آموزش و پرورش یک سرمایه‌دار فقیر است و باید از این سرمایه استفاده کنیم.

 

وی با بیان اینکه توسعه، مشارکت و بهسازی نظام آموزش و پرورش سومین سیاست آموزش و پرورش است، تصریح کرد: توسعه مشارکت‌های مردمی‌، دانش‌آموزی، نهادهای غیردولتی و توسعه مشارکت معلمان به عنوان یک سیاست در دل آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار گیرد.

 

فانی با اشاره به مسئولیت‌پذیری و پاسخگو‌بودن آموزش و پرورش در قبال رشد فردی و تربیت منابع انسانی اظهار کرد: باید در راستای سند چشم‌انداز و اسناد بالادستی همچنین سند تحول بنیادین حرکت کنیم و باید آموزش و پرورش پاسخ‌گوی مردم و نیازهای جامعه باشیم که این مسئله مغفول مانده است.

 

وی با تأکید بر رفع تبعیض و توسعه مدارس در مناطق روستایی گفت: باید تبعیض‌ها رفع شود چرا که در مناطق محروم برخی از کلاس درس محروم هستند.

 

وی با بیان اینکه باید برنامه‌های آموزشی، پرورشی و درسی ارتقا پیدا کند، تصریح کرد: ارتقای کیفی آموزشی و نفی حافظه‌پروری در بحث آموزش باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: تربیت دانش‌آموزان به عنوان یک ایرانی اسلامی را باید در برنامه‌های پرورشی در نظر گرفت.

 

وی با بیان اینکه باید کتاب‌های درسی توسط معلمان و کسانی که دست به قلم دارند تألیف شود، اظهار کرد: باید در تألیف و برنامه درسی تحول ایجاد شود.

 

وی با بیان اینکه باید تفکر راهبردی در آموزش و پرورش توسعه یابد، خاطرنشان کرد: بدون توجه به استراتژی‌های اساسی هر فعالیتی محکوم به شکست است و حرکت‌ها باید بر مبنای برنامه‌های استراتژیک باشد.

 

به گفته وی، باید از برنامه‌های شتاب‌زده و بدون مطالعه پرهیز کرد.

 

پایان پیام/

 


 

کد خبر 283853

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha