18 هزار استاد بسیجی در حلقه‌های صالحین سازماندهی شده اند

خبرگزاری شبستان:صلاحی به برگزاری دوره های حلقه‌ صالحین با هدف تبدیل اساتید به یک متخصص اشاره کرد و گفت: از جمعیت 30 هزار نفری اساتید بسیجی 18 هزار استاد بسیجی در حلقه‌های صالحین سازماندهی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سهراب صلاحی، رئیس بسیج اساتید کشور ظهر امروز(28مرداد)در آیین افتتاحیه چهاردهمین اجلاس سراسری اساتید بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور که در جوار بارگاه منور رضوی در حال برگزاری است، اظهار کرد: برای تقویت مباحث اعتقادی و بنیادی اساتید بسیجی ساختار حلقه‌های صالحین تشکیل شده است.


وی به برگزاری دوره های حلقه‌ صالحین با هدف تبدیل اساتید به یک متخصص اشاره کرد و گفت: از جمعیت 30 هزار نفری اساتید بسیجی 18 هزار استاد بسیجی در حلقه‌های صالحین سازماندهی شده‌اند.


وی از برگزاری دوره های 21 روزه تربیت مدرس ویژه اساتید دانشگاه های خبر داد و گفت: این دوره های تربیت مدرس با محوریت ادبیات جنگ نرم برای اساتید دانشگاه ها برگزار می شود چرا که اساتید بسیجی باید بتوانند اقشار مختلف را زیر پوشش خود قرار دهند.


رئیس‌ بسیج اساتید کشور افزود: در حوزه جنگ نرم گسترده‌ترین کار در حیطه دانشگاه‌ها توسط اساتید بسیجی در حال انجام است که در این راستا در 16 استان کارگاه جنگ نرم 3 روزه با حضور بیش از 2 هزار نفر شرکت‌ کننده برگزار شد.


وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضراساتید بسیجی در حوزه‌های گوناگون در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند، گفت: امروز سازمان‌ها و نهادهای زیادی وجود دارد که نیازمند پژوهش‌های علمی هستند و تشکیل این حلقه‌ها از وظایف دانشگاه‌ها به شمار می‌رود.
 

صلاحی تشکیل حلقه‌های علمی را از دیگر فعالیت‌های اساتید بسیجی معرفی کرد و گفت: ساختار این حلقه‌ها از یک استاد بسیجی علمی تشکیل شده که دانشجویانی زیر مجموعه آن قرار می‌گیرند که این حلقه‌ها با هدف ارتقاء وضعیت فرهنگی و اصلاح رابطه استاد و دانشجو و پرورش نیروهای مورد نیاز انقلاب و کمک به تحول علمی برگزار می‌شود.


رئیس بسیج اساتید کشوردرهمین زمینه ادامه داد: تاکنون بیش از 4 هزار نفر از اساتید کشور برای تشکیل حلقه‌های علمی اعلام آمادگی کرده‌اند.


صلاحی با بیان اینکه ده‌ها هزار استاد مسلمان در دانشگاه‌های جهان وجود دارد که دغدغه آنها تمدن نوین اسلامی است، اظهار کرد: در بهمن‌ماه امسال نیز همایش بیداری و تمدن اسلامی با حضور 800 نفر از اساتید خارجی توسط بسیج اساتید کشور در تهران برگزار می‌شود.


وی در در بخشی دیگر از سخنان با بیان اینکه تحول علمی و دستیابی به مرجعیت علمی جهانی محتاج فعالیت های جهادی است که خوشبختانه این روحیه جهادی در اساتید بسیجی وجود دارد، اذعان داشت: تحول در امور انسانی از دیگر فعالیت‌های اساتید بسیجی بوده که در این راستا کارگروه‌های 18 گانه‌ای تشکیل شده است.


رئیس بسیج اساتید کشور بیان کرد: بیش از 180 نظریه مبنایی سکولار در حوزه انسانی در این کارگروه‌ها عنوان شده که 144 نظریه آن در این اجلاس مورد داوری قرار می‌گیرد و از مهرماه وارد گروه‌های علمی دانشگاه‌های کشور می‌‌شود.


وی با اشاره به این مطلب که ما به عنوان بسیج اساتید در دانشگاه‌ها با دو مسئله کمک به متولیان امور برای دستیابی به مرجعیت علمی جهانی و حفاظت و حراست از دستاوردهای انقلاب روبرو هستیم، گفت:بسیج فراجناحی بوده و وابسته به جریان خاصی نیست و حفاظت از دستاوردهای انقلاب در دانشگاه‌ها از وظایف اساتید بسیجی است.


بنابرگزارش شبستان در ادامه حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر علمی چهاردهمین اجلاس سراسری بسیج اساتید اظهار کرد: یکی از بخش‌های محتوای همایش که به آن تاکید ویژه داریم برگزاری کارگروه‌ها و نشست‌های مربوط به حلقه‌های جنگ نرم و حلقه‌های صالحین و گروه‌های تحول در علوم انسانی است.


وی با بیان این مطلب که در بخش علوم انسانی 8 کمیسیون و کارگروه تعریف کرده‌ایم که در این کارگروه‌ها به نقد نظریات مرتبط با موضوع جلسات می‌پردازیم و در نهایت توسط داوران نظریات و نقدها ارزیابی و بررسی می‌شود، بیان داشت:در همین راستا 189 نظریه مهم جدید و تاثیرگذار شناسایی شده که در این جلسات به نقد و بررسی گذاشته می‌شود.


حجت الاسلام خسروپناه گفت: 102 مقاله در کرسی‌ها و نشست‌ها در دو روز برگزاری چهاردهمین اجلاس سراسری بسیج اساتید قرائت می‌شود که پس از نقد مورد داوری قرار می‌گیرد.


دبیر علمی چهارمین همایش سراسری بسیج اساتید همچنین خواستار جدی گرفتن تحول علم درمدیریت علوم انسانی شد.


پایان پیام/
 

کد خبر 283778

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha