توجه به مناطق مرزی و عشایر، اولویت اصلی آموزش و پرورش خراسان شمالی

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی بر توجه به مناطق مرزی و عشایری و تامین فضا و تجهیزات لازم در این مناطق تاکید کرد و گفت:ایجاد فضای آموزشی و تامین نیرو برای مدارس عشایری سیار در اولویت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، محمد وحیدی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که عصر امروز ( 27 مرداد) برگزار شد، بر توجه آموزشی به مناطق مرزی و عشایری و تامین فضای آموزشی و تجهیزات لازم در این مناطق تاکید کرد.
 

وی از این دو مسئله به عنوان اولویت اصلی فعالیت های آموزش و پرورش یاد کرد و گفت: ایجاد فضای آموزشی و کمک آموزشی و تامین نیروهای آموزشی برای مدارس عشایری سیار نیز در اولویت های سازمان قرار دارد.
 

وی با اشاره به احداث 110 کلاس در این مناطق از مجموع کلاس های تحویل داده شده توسط اداره نوسازی مدارس به آموزش و پرورش استان، بیان کرد: در راستای پوشش تحصیلی دانش آموزان نیز 450 نفر از بانوان دبیر ویژه این مناطق ساماندهی شده اند.


اکثر معلمانان مدارس استثنایی سابقه دبیری تخصصی دارند
وحیدی با تاکید بر اینکه دانش آموزان مدارس استثنایی پیگیری های ویژه ای را می طلبند، خاطرنشان کرد: در همین راستا پوشش دبیری تخصصی در حوزه دانش آموزان استثنایی مهمترین رویکرد سازمان در طول شش سال گذشته بوده است.


وی افزود: در همین راستا اکثر معلمان این مدارس سابقه دبیری تخصصی برای آموزش در این مدارس پیدا کرده اند و در حال حاضر میانگین معلم و دانش آموز استثنایی در استان به 5/4 درصد رسیده است.


مدیرکل آموزش و پرورش، با تاکید بر ضرورت تامین آینده شغلی دانش آموزان استثنایی، گقت: دانش آموزانی که در این مدارس تحصیل می کنند به لحاظ انجام کارهای یدی ظریف تر و دقیق تر عمل می کنند ولی متاسفانه به پوشش اشتغال آنها توسط سازمان های مربوطه کمتر توجه شده است.


وی تصریح کرد: با راه اندازی کارگاه های مشترک تولیدی برای فارغ التحصیلان این مدارس به طور حتم علاقمندی خانواده ها برای حضور دانش آموزان دراین مدارس و توجه به وضعیت آینده آنها بیشتر خواهد شد.


پروژه های نوسازی با اولویت تعمیرات باشد
مدیرکل آموزش و پرورش استان در بخش دیگری از سخنان، مهم ترین درخواست سازمان آموزش و پرورش از نوسازی مدارس را اولویت قرار دادن بحث تعمیرات فضاهای آموزشی در فاصله باقی مانده تا شروع سال تحصیلی جدید عنوان کرد و بیان داشت: همچنین لازم است مدارس آماده تحویل با اولویت رفع مشکل کمبود فضای آموزشی به ویژه در مناطقی که نیاز به جابه جایی فوری دارند صورت گیرد.


تحصیل هزار و 13 دانش آموز در مدارس خاص استثنایی
حسین نعمتی، مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی استان نیز در این جلسه بااشاره به تحصیل هزار و 13 دانش آموز در مدارس خاص استثنایی استان، گفت: این دانش آموزان در 64 مدرسه و 148 کلاس درس مشغول به تحصیل هستند.


وی همچینین از تحصیل 300 دانش آموز به روش تلفیقی و فراگیر در مدارس عادی استان خبرداد و تصریح کرد: در حال حاضر با ایجاد 9 مرکز اختلالات یادگیری در استان خدمات قابل توجهی به این دانش آموزان ارائه می شود.


نعمتی از کمبود اعتبار برای به روز رسانی فعالیت های آموزشی و نرم افزاری و استفاده از کتب، هوشمند سازی مدارس استثنایی، توجه به خانواده های دانش آموزان استثنایی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کمبود تجهیزات توانبخشی به عنوان مهم ترین مسائل آموزش و پرورش استثنایی استان یاد کرد.


ضرورت احداث معلم سرا در مناطق مرزی
عین بیگی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بجنورد نیز در ادامه این جلسه باتاکید بر ضرورت احداث معلم سرا در مدارس مناطق مرزی استان، متذکر شد: این امر می تواند در ایجاد انگیزه برای ماندگاری بیشتر معلمان در روستاهای مرزی بسیار تاثیرگذار باشد.


وی همچنین خواستار اختصاص اعتباری ویژه برای پوشش حداقلی حمل و نقل عمومی معلمان در این مناطق و در نتیجه کاهش حوادث جاده ای شد.


عین بیگی توسعه بخش فنی و حرفه ای و کار و دانش مناطق مرزی را نیز خواستار شد و از آن به عنوان یک ضرورت یاد کرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 283588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha