به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، علی بخش رستمی، قائم مقام وزیر و مدیرکل راه و شهرسازی گلستان گفت: هدف از اجرای این طرح، افزایش ایمنی در محورها همزمان با تداوم و انجام سفرهای تابستانی هموطنان و زیباسازی مناظر طبیعی در طول راه های گلستان جهت به خاطر سپردن سفری امن و راحت در اذهان مسافران عبوری بویژه زائران علی ابن موسی الرضا (ع) از محدوده محورهای استان است.
وی، لکه گیری و درزگیری آسفالت، تنقیه و بازگشایی دهانه پل ها، رفع افتادگی شانه راه ها، جمع آوری تابلو های فرسوده، مازاد و متفرقه، اصلاح سرعت گیرهای آسیب دیده، پاکسازی و زیباسازی حریم راه ها و نصب و مرمت چشم گربه ای ها، میله های ترافیکی، چراغ های چشمک زن و سیستم های روشنایی در تقاطع ها بویژه در تقاطع های پرتردد را، بخشی از عملیات مهم راهداری ذکر کرد که به منظور دستیابی به اهداف یاد شده در این طرح اجرا می شود.
رئیس شورای حمل و نقل گلستان اظهارداشت: 242 نفر از راهداران و کارکنان ستادی و شهرستانی اداره کل در قالب 28 اکیپ راهداری و چهار اکیپ امدادی و تعمیراتی با همکاری سایر دستگاه های اجرایی مرتبط با این بخش به انجام وظیفه و خدمت در این طرح می پردازند.
به گفته وی، در صورت بروز حوادث پیش بینی نشده و ناگوار طبیعی در استان، به تعداد نیروهای امدادی طرح برای پیشگیری و امداد رسانی به مناطق و افراد آسیب دیده افزوده می شود.
رستمی ادامه داد: تعداد ماشین آلاتی که هم اینک برای اجرای مطلوب و بهینه طرح در سطح محورهای ارتباطی استان فعالیت دارند، شامل 90 دستگاه خودروی سبک، سنگین و نیمه سنگین همانند گریدر، لودر، کامیون، غلطک، بیل مکانیکی است.
به گزارش روابط عمومی راه و شهرسازی استان گلستان، مدیرکل راه و شهرسازی گلستان اضافه کرد: دور دوم طرح راهداری تابستانه گلستان تا آخر شهریور سال جاری بویژه در بزرگراه های پرتردد استان مانند بزرگراه نوکنده- جنگل گلستان، راه های اصلی و محورهای کوهستانی و روستایی دوزین در مینودشت، توسکستان در گرگان، درازنو در کردکوی و دهنه محمد آباد در علی آباد تداوم دارد.
طول راه های استحفاظی استان گلستان بالغ بر پنج هزار کیلومتر می شود.
پایان پیام/
نظر شما