به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی گفت: انشنامه «حقوق بشر» حاوی 450 مطلب و در قالب 12 نمایه اصلی و بیش از 60 نمایه فرعی در دسترس جامعه علمی کشور قرار گرفته است.
حجت الاسلام و المسلمین ناصرشهیدی، با بیان اینکه این قطعنامه و طرح موضوع حقوق بشر تنها با هدف اعمال فشار بر جمهوری اسلامی ایران به تصویب قدرت های استکباری رسیده است، ادامه داد: "کلیات فلسفه حقوق بشر"،" اقسام حقوق"،"حقوق بشر در ادیان الهی"، "غرب و حقوق بشر" از نمایه های اصلی این دانشنامه می باشند.
مدرس حوزه و دانشگاه، اظهار داشت:"حقوق بشر و تساوی در حقوق"،"حقوق بشر در ترازوی نقد و مقایسه"، "حقوق بشر، موانع و چالش ها"،"حقوق بشر در ادب فارسی"، "کتاب شناسی و حوق بشر"،"پایان نامه ها و حقوق بشر"، "مقالات و حقوق بشر"،"حقوق بشر در اینترنت و رسانه" از جمله دیگر نمایه های اصلی دانشنامه حقوق بشر است.
حجت الاسلام شهیدی، با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از وضع حقوق بشری به مراتب مساعدتر نسبت به بسیاری از کشورهای دنیا برخوردار است، بیان داشت: "مبانی و حقیقت حقوق بشر"، "تاریخ و پیشینه حقوق بشر"،"حقوق طبیعی و فطری"،"حقوق موضوعه"،"حقوق بشر دراسلام"،"حقوق بشر در سایر ادیان" از نمایه های فرعی این دانشنامه می باشند.
وی یادآور شد: "حقوق بشر از نگاه عالمان و اندیشمندان غرب"،"اعلامیه جهانی حقوق بشر"،"حقوق بشر و دیدگاه متفاوت اسلام و غرب "،"حقوق بشر و دیدگاه متفاوت اندیشمندان مسلمان"،"حقوق زنان و دیدگاه های متفاوت اسلام و غرب"،"نقض حقوق بشر"، "راه کارهای جلو گیری از نقض حقوق بشر" از جمله دیگر مطالب خواندنی دانشنامه حقوق بشر عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز نور، معاون پژوهشی مرکز نور، خاطرنشان کرد: محققان می توانند مطالبی دیگری از جمله؛"راه کارها و روش های نظارت بر اجرای حقوق بشر"،"پایان نامه ها و حقوق بشر در اسلام"،"پایان نامه ها و حقوق بشر در سایر کشورها"،"پایان نامه ها و حقوق زنان و کودکان"، "پایان نامه ها و ابزار، راه کارها و روش های نظارت بر حقوق بشر"و... را در این دانشنامه بخوانند.
لازم به ذکر است، برای استفاده مطلوب تر، محققان می توانند به آدرس اینترنتی http://www.hawzah.net/Hawzah/Subjects/Subjects.aspx?LanguageID=1&id=82451 مراجعه کنند.
پایان پیام/
نظر شما