خانواده های شهدا، سند زنده انتقال فرهنگ ایثار و شهادت هستند

معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان گفت: خانواده های شهدا، ایثارگران، جانبازان و رزمندگان، سند زنده برای روایتگری و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در سطح جامعه هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد، معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان، عصر گذشته (24 مرداد) در دومین همایش بررسی نقش اصحاب رسانه در حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان و تقدیر از خبرنگاران فعال حوزه دفاع مقدس گفت: تمامی روزهای سال، روز خبرنگار است، چراکه خبرنگاران، سفیران اطلاع رسانی هستند.


وی با اشاره به دوران 8 ساله دفاع مقدس اضافه کرد: شاید اگر دشمن به کشور حمله نمی کرد، حال که 36 سال از انقلاب گذشته به این رشد و توسعه همه جانبه نمی رسیدیم.


و یبا بیان اینکه دشمن در زمانی به کشور حمله نمود که از کمترین امکانات برخوردار بودیم، تصریح کرد: این جنگ، جنگ ایمان در برابر کفر بود.


معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان گفت: اقتدار و حاکمیت نظام اسلامی ایران در این جنگ به جهانیان نشان داده شد تا بدانند همواره مردم پای اعتقادات و وطن ایستاده و خواهند ایستاد.


قاسمی فرزاد با بیان اینکه در دهه 60 کشور هیچ امکاناتی نداشت، خاطرنشان کرد: حداکثر امکانات یک خبرنگار هم درآ زمان یک دوربین عکاسی و ضبط صوت بود که عاشقانه وقایع را ضبط می کردند.


وی تاکید نمود: اصحاب رسانه در دوران دفاع مقدس با این امکانات کم بسیاری از صحنه های ایثار و شهدات و نیز صحنه های سرنوشت ساز را به نمایش گذاشته و به همگان منعکس می نمودند.


وی با تاکید بر حضور رزمندگان در جبهه های جنگ به خاطر اعتقادات به قرآن و دین و نیز آرمان های اسلام اظهار داشت: معتقدم خانواده های شهدا، ایثارگران، جانبازان و رزمندگان، سند زنده برای روایتگری و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در سطح جامعه هستند.


معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان گفت: این افراد سند زرنگاری هستند که می توانند به معنای واقعی فرهنگ ایثار و شهادت را تعمیم دهند.


قاسمی فرزاد با تاکید بر تکریم هرچه بیشتر از شهدا و خانواده های آنان خاطرنشان کرد: اگر شهدا نبودند، امروز معلوم نبود وضعیت کشور در چه مرحله ای قرار گرفته بود.


وی تاکید کرد: باید تمامی لحظات مغفول مانده از دوران دفاع مقدس را ثبت نمود تا به نسل آینده به صورت صحیح انتقال یابد.


پایان پیام/

 

کد خبر 282793

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha