به گزارش خبرگزاری شبستان، عوض حیدرپور شهررضایی در نشست علنی امروز (پنجشنبه 24مرداد) مجلس شورای اسلامی در موافقت با علی جنتی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: یکی از مواضعی که امام راحل و رهبر معظم انقلاب بارها بر آن تاکید داشتند و به آن توصیه کردند موضع انتخاب وزرا است. تاکید ایشان این بود که کسانی که را انتخاب کنید که صالح، انقلابی، دارای اصل و نسب و خلق و خوی سادهزیستی و مردانگی در گذشته دارا باشند و همه ما میدانیم که انقلاب اسلامی انقلابی است که با نام دین و فرهنگ پیروز شد و نظام جمهور اسلامی شعارش فرهنگ است.
نماینده مردم شهررضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در چنین نظامی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جایگاهی بلند و ویژه دارد و ما به عنوان نمایندگان ملت دغدغه داریم که فرد مناسبی را برای این وزارتخانه انتخاب کنیم و با توجه به حماسه بزرگی که اتفاق افتاد، دشمن چشم دوخته و خوشحالم که دکتر جنتی را برای سکانداری این وزارتخانه مهم معرفی شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن تشکر از دکتر حسینی وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شرایط لازم برای وزارت را دینمداری، ولایتمداری، پاکدستی، سلامت اخلاقی و کارآمدی میدانم که این صفات در افراد صالح قابل جمع است و همچنین تجربه و تخصص نیز در این مسیر قابل توجه است.
وی یادآور شد: آقای جنتی معتقد به صلاح و اصلاح نسل آینده است و همیشه حال عنابه و بازگشت به آنچه خدا میخواهد در ایشان وجود دارد که این ویژگیها مدنظر رهبر معظم انقلاب هم بود که به ما ابلاغ فرمودند از این گونه وزرا انتخاب کنید.
حیدرپور افزود: ایشان متولد 1328 در شهر قم است که سطح را در همه ابعاد اسلامی خوانده و درس خارج در محضر شهید بهشتی، شهید قدوسی و علمای دیگر تعلیم دیده است و وی میتوانست به عنوان یکی از بزرگان دینی در صحنه انقلاب ظاهر شود. اما زمانی که عرصه بر مبارزان تنگ شد، راه لبنان، فلسطین و سوریه را در پیش گرفت و در آنجا جانانه با افرادی که تحت ستم بودند، کار کرد و از روز پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان یک چهره انقلابی به کشور بازگشت و خدمات خود را تا امروز به کشور ارائه کرده است.
عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان تاکید کرد: در دورانی که ایشان در مدرسه حقانی درس را شروع کردند، از جمله یاران شهید حقانی، شهید بهشتی، آیتالله شهید سعیدی و آیتالله منتظری بودند و در لبنان نیز با شهید چمران و با بزرگانی مانند آقای هاشمی و آقای ناطق نوری همراهی داشتند.
وی گفت: اولین خاطرهای که از جنتی دارم ایشان در صدا و سیمای اهواز بودند که این ایام مصادف بود با کودتای نوژه و جنگ تحمیلی و کار خوبی که در رابطه با این کودتا انجام دادم این بود که انصافا در همراهی با آقای غرضی به عنوان استاندار به صورت جانانه این کودتا را در اهواز خفه کردند.
حیدرپور ادامه داد: همچنین از کارهای دیگر ایشان در آن زمان پاکسازی از کمونیستها و افراد مسالهدار و همچنین نیروسازی برای صدا و سیما بود و همچنین در ابتدای جنگ که ایشان رئیس صدا و سیمای اهواز بود جانانه با رزمندگان در حفظ خوزستان همکاری داشت.
وی تاکید کرد: اگر امروز صدا و سیمای خوبی داریم، مرهون قانونی است که به کمک آقای جنتی و همچنین آقای روحانی نوشته شد و پس از آنکه ایشان استاندار اهواز شد، در اوج دوران دفاع مقدس بود و وی نقش موثری به عنوان یک رزمنده تمام قد در این دوران ایفا کرد که ایشان علاوه بر پست سیاسی پست دفاعی را به خوبی انجام داد.
نماینده مردم شهررضا در مجلس ادامه داد: یکی دیگر از ویژگیهای آقای جنتی کارآمدی ایشان است که در تمام مشاغل و مناصب کارآمدی خود را تمام و کمال ثابت کرد و به طور مثال زمانی که در وزارت فرهنگ و ارشاد معاون بود، و سپس مسئولیت تحقیق و تفحص در امر کتاب و نشریات را عهدهدار شد، و سپس در سمت قائممقامی معاونت فرهنگی- اسلامی و پس از آن مسئولیت کمیته فرهنگی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی را عهدهدار شدم، شاهد کارآمدی وی در همه این سمتها بودیم که این سوابق نشان میدهد که وی میتواند سکاندار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.
حیدرپور گفت: همچنین آقای جنتی شهید زنده است برای ما و به یاد دارم که زمانی که صدام بمبارانی انجام داد، ایشان زخمی و خاکآلود با شور و نشاط به ادامه مسئولیت خود ادامه داد و صدا و سیمای اهواز را هدایت کرد و این را اضافه کنید به سابقهای که در لبنان داشت.
وی تصریح کرد: برنامهمداری و قانونمداری نکته برجسته دیگر آقای جنتی است که برنامههای ایشان یک برنامه دقیق و منطبق بر برنامه پنجم توسعه است علاوه بر این ایشان اهل مباحثه و دارای شناخت از فقه و دین است و ایشان برای ما یکی از علما و آیات است که البته چون در حوزه تخصصی من نیست نمیتوانم نظر دهم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ایشان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را خوب میشناسد و ما در این سمت به کسی نیاز داریم که به عدالت فرهنگی و دارای نگاه جهانی و معتقد به تقویت نهادهای صنفی و ارتقاء منزلت اجتماعی اهل فرهنگ و اهل اسلام را مدنظر قرار دهد، نیاز داریم.
پایان پیام/
نظر شما