محمدعلی گودینی با بیان اینکه در پیامکهای مناسبتی گاهی از ادبیات زیبایی استفاده می شود به خبرنگار کتاب وادبیات شبستان، گفت: درهنگام مناسبت های مختلف ازسوی برخی از افراد یا سازمانها پیامک هایی با متن های زیبا و خواندنی ارسال می شود که گاهی از محتوا این پیامکها خوشمان می آید تا آنجا که آنها برای دیگر دوستان ارسال میکنیم .
وی افزود:ادبیات به کار گرفته شده در برخی از پیامکهای ارسالی، ادبیاتی قوی است اما نمی تواند جریانی را به وجود آورد چرا که تنها این گونه از ادبیات در بین گروهی خاصی از جامعه رواج دارد و هنوز نتوانسته نزد عموم جامعه گسترش یابد.
گودینی درادامه با توجه به زیبایی محتوای پیامکهای مناسبتی،عنوان کرد:این پیامکها که معمولا توسط برخی از شرکتها تولید می شود و با وجود اینکه برخی از آنها واقعا نظر آدم را جلب می کند اما نمی توانید سبک خاصی را به وجود آورد و همیشه به عنوان کلمات قصار و جملات کوتاه و دلنشین رد و بدل می شود.
وی در ادامه این مطلب اضافه کرد:درمقابل برخی از پیامکها محتوای خوبی ندارد به جای اینکه مبین یک فرهنگ باشد موجب تخریب فرهنگ می شوند که باید به همه این نکات توجه شود و مرجعی برای رسیدگی به آنها وجود داشته باشد.
نویسنده «تالار پذیرایی پایتخت» خاطر نشان کرد:البته گاهی نیز پیامکهای تبلیغاتی ازسوی شرکتها مختلف ارسال می شود که موجب مزاحمت است که متاسفانه کاری هم برای رهایی از این مزاحمتهای تلفنی از دست کسی بر نمی آید و ما نمی دانیم که باید با سیل این پیامکها چکار کنیم.
وی در پایان ،گفت: پیامکها هرچه قدرهم ادبی و فاخرنوشته وارسال شود در طول سالها نمی تواند جریان ساز باشد زیرا معمولا برای افراد و به ویژه جوانان حالت سرگرمی دارد.
پایان پیام/
نظر شما