مسعود امینی، مدیر دفتر تعالی خانواده وزارت جوانان در گفتوگو با خبرنگار شبستان با اشاره به صدور مجوز مراکز مشاوره ازدواج گفت: متقاضیان تأسیس مرکز مشاوره ازدواج با مراجعه به سامانه صدور مجوز مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده به آدرس الکترونیکی moshaver.msv.gov.ir ثبتنام کرده و مدارک خود را ارسال میکنند.
وی اظهار کرد: در مرحله بعد مدارک متقاضیان بررسی شده و چنانچه بدون نقص باشد بررسی صلاحیت میشوند که در این مرحله مدارک با اصل آن مطابقت داده میشوند. در مرحله بعد صلاحیت علمی تأیید صلاحیتشدگان سنجیده میشود سپس این افراد اقدام به معرفی مکان مرکز و کادر تخصصی میکنند و در نهایت نیز مجوز به آنها اعطا میشود.
امینی خاطرنشان کرد: در فاز اول مقرر شده است که مجوز با سطح 3 در اختیار متقاضیان قرار گیرد و چنانچه مراکز عملکرد مناسب و مفیدی ارایه دهند و امتیاز مناسبی نیز کسب کنند مجوز با سطح 1 در اختیار آنان قرار میگیرد.
مدیر دفتر تعالی خانواده وزارت جوانان از ثبتنام بیش از 1178 نفر در مراکز مشاوره ازدواج خبر داد و افزود: این میزان ثبتنام اولیه میباشد و هماکنون 300 نفر ثبتنام نهایی در سامانه انجام دادهاند که از این تعداد 40 نفر آماده دریافت مجوز میباشند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در اقدام اول اولویت بررسی مدارک و اعطای مجوز با مراکزی است که از سازمان ملی جوانان سابق مجوز دریافت کردهاند.
امینی با اشاره به شرایط ثبتنامکنندگان در مراکز مشاوره ازدواج تصریح کرد: افرادی که متاهل،سن 35 سال و دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر در رشتههای روانشناسی، دارای مدرک پروانه سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور باشند و همچنین مدارک خواستهشده را از طریق سامانه ثبتنام ارسال کرده باشند می توانند در
مراکز مشاوره ازدواج ثبت نام کنند.
وی از ارائه مجوز به 600 متقاضی راه اندازی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده، خبر داد و گفت: از ابتدای مهر ماه پلیس فتا به صورت ویژه برای برخورد با مراکز غیرقانونی مشاوره ازدواج و خانواده اقدام می کند.
پایان پیام/
نظر شما