به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، غلامرضا محمدی، دبیر علمی جشنواره شعر بسیج با اعلام این خبر افزود: اشعار ارسالی در محورهای اندیشه های انقلاب، بیداری اسلامی، دفاع مقدس، حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی به دبیرخانه جشنواره شعر بسیج استان یزد رسیده است.
محمدی با بیان اینکه آثار در سه رده سنی “12 تا 18″ سال “19 تا 35″ سال و “36سال” به دبیرخانه جشنواره رسیده است، گفت: در هر رده سنی سه نفر برگزیده خواهد شد و بخشی هم اختصاص به “مرحوم پژمان” شاعر بزرگ کشوری و مسئول شورای شعر سازمان بسیج هنرمندان کشور داده شده است، که آثاری هم در این بخش به دبیرخانه جشنواره رسیده که این امر نشان دهنده سرزندگی و کثرت استعدادهای ادبی در استان است.
وی به نامگذاری امسال به نام حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی توسط مقام معظم رهبری و حضور پرشور مردم پای صندوق های رای و خلق حماسه سیاسی اشاره کرد واز شاعران استان خواست تا در بخش حماسه اقتصادی وارد شده و از نقطه نظرات خود در این مورد شعر بگویند.
دبیر علمی ششمین جشنواره شعر بسیج از عالیه مهرابی، حجت الاسلام زکریا اخلاقی و احمد رضا قدیریان به عنوان داوران این جشنواره یاد کرد و افزود: داوری آثار از نظر معیارهای مختلف همچون معیار اندیشه، زبان، تخیل، موسیقی، مکاشفه شهود، حس، انسجام و تشکل صورت گرفته و نتایج به زمان مشخص اعلام می شود.
محمدی ادامه داد: در میان شهرستان ها “یزد ” و “ابرکوه ” بیشترین آثار را داشتند و ما از عنایت و لطفی که شاعران بخصوص در این دو شهرستان داشتند تشکر می کنیم.
عضو شورای شعر سازمان بسیج هنرمندان یزد اظهار داشت: شعرهای واصله همه دسته اول بود و هرشاعری می توانست 6 اثر در قالب های مختلف غزل، مثنوی،قصیده، جباریه و شعر نو به دبیرخانه جشنواره بفرستد.
دبیر ششمین جشنواره شعر بسیج ادامه داد: به لطف خدا 27مرداد ماه سال جاری اختتامیه ششمین جشنواره شعر بسیج برگزار و در آیین اختتامیه جشنواره از یکی از پیشکسوتان شعر استان تقدیر و یادی هم از شاعرانی که به عالم ملکوت پرواز کرده اند، خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه الغدیر محمدی گفت: ادبیات انقلاب اسلامی با درون مایه ایمان، عشق، صداقت و ایثار فصل جدیدی از شعر و ادب در تاریخ ایران اسلامی است؛ فصلی که از حماسه ،پیام، عرفان و شیفتگی سرشار است.
وی در پایان با بیان اینکه شعر و هنر واقعا می تواند در جامعه تاثیر گذار باشد، افزود: شعر می تواند مربی ذوق ها و ذهن ها باشد و شاعران به این مسائل باید بیشتر توجه داشته باشند و مخصوصا محور اندیشه در شعر چون شعرهایی که مارا به دفاع در مقابل ظلم و ستم ترقیب می کند و ستم و بیداد را در نظر ما زشت جلوه می دهد و بر اندیشه و آرمان های دین بخصوص عاشورایی تکیه دارد برای ما ارزشمند است.
پایان پیام/
نظر شما