عدم تخصص دبیران درس آمادگی دفاعی/دفاع مقدس فرهنگ است

خبرگزاری شبستان:سردار فضلی خواستار اختصاص یک گروه دانش‌آموخته در رشته آمادگی دفاعی در دانشگاه ها شد و گفت:متاسفانه ازمجموع 14 هزار دبیر آمادگی دفاعی شاغل درکشور تنها حدود28 نفر در این رشته تخصص دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سردار علی فضلی، جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور ظهر امروز(21مرداد) در مراسم هفدهمین دوره آموزشی مهارت تخصصی فرمانده هان حوزه های مقاومت بسیج دانش آموزی اظهار داشت: برگزاری اردو های راهیان نور برجسته‌ترین فعالیت فرهنگی در آموزش و پرورش است.


سردار فضلی خطاب به فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج دانش آموزی گفت: «فرهنگ مردم» بصورت امانت به شما سپرده شده است لذا قدر این فرصت را خوب بدانید زیرا اگر این فرصت از دست رود ممکن نیست که بتوانیم آن را در آینده جبران کنیم.

 

جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور با بیان اینکه دفاع مقدس تنها تیر و تفنگ نیست بلکه یک فرهنگ است،گفت: انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان زمینه ساز تحقق آرمان های اسلامی و انقلابی است.

 

سردار فضلی خواستار اختصاص یک گروه دانش‌آموخته در رشته آمادگی دفاعی در دانشگاه ها شد و اظهار داشت: متاسفانه از مجموع 14 هزار دبیر آمادگی دفاعی شاغل در کشور تنها حدود 28 نفر در رابطه با این رشته دارای تخصص هستند.

 

 وی با بیان اینکه طرح و کتب آموزشی آمادگی دفاعی به 22 سال پیش برمی‌گردد، افزود: این درس از نظر محتوای درسی، دبیران و ساعات درسی تغییر جدی یافته است بنابراین تلاش داریم که در این سه موضوع کیفیت درس آمادگی دفاعی را ارتقا دهیم و توانسته‌ایم اقدامات چشم‌گیری را لحاظ کنیم.

 

وی با بیان اینکه برگزاری اردوهای راهیان نور برجسته‌ترین کار فرهنگی در آموزش و پرورش است، افزود: حمایت مسئولان و خانواده‌ها‌ باعث شد که دشمنان نتوانند به این عملیات فرهنگی خدشه وارد کنند.
 

جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور  با بیان اینکه آمار اعزام دانش‌آموزان به راهیان نور توسعه کمی و کیفی یافته است، بیان داشت: در سال گذشته3 میلیون نفر به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام شدند که در سال جاری پیش بینی می شود4 میلیون و 860 هزار نفر  به مناطق عملیاتی اعزام شوند که از این تعداد حدود یک میلیون نفر را به کربلای ایران و تعداد 150 هزار نفر  نیز به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام می شوند.

 

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه 50 لشکر دانشجویی از نفس گرم امام (ره) در هشت سال دفاع مقدس حمایت کردند و در جبهه نبرد حاضر شدند، خاطر نشان کرد: همچنین در دوران دفاع مقدس نیز36هزار شهید دانش‌آموز توانستند رخت شهادت که آرزوی همه خوبان عالم است به تن کنند.


جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور به حضور یک لشکر 4 هزار نفری از دانش‌آموزان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این دانش‌آموزان از نظر جثه ظاهری مناسب حضور در خط مقدم جبهه نبودند در همین راستا در همان دوران تلاش فراوان کردیم تا این دانش آموزان را به پشت خط مقدم بازگردانیم تا در دوره‌های بعدی در جنگ حضور یابند اما حتی یک نفر از آنان را نتوانستیم حاضر به بازگشت کنیم چرا که اکثر آنان اصرار داشتند که در عملیات‌های دوران دفاع مقدس شرکت کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 281480

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha