حجت الاسلام والمسلمین علی نصیری، رییس موسسه ترجمان معارف وحی و خرد درباره تعبیر قرآن از بهار و حیات مجدد طبیعت به خبرنگار شبستان گفت: قرآن از دو جهت به بهار پرداخته، نخست نزول باران و حیات نباتات و دیگری قدرت الهی که در پس مرگ زمین، دوباره به آن حیات بخشیده و جلوه ای تازه به زندگی انسان ها می بخشد.
رییس موسسه ترجمان معارف وحی و خرد درباره تعبیر قرآن از واژه عید بیان کرد: خداوند در سوره مبارکه مائده نزول طعام آسمانی برای حواریون حضرت مسیح(ع) را عید می نامد که در مقابل این امر، تحول شگرف طبیعت به هنگام بهار عید حقیقی انسان ها به شمار می رود.
حجت الاسلام نصیری ادامه داد: امیرالمونین(ع) می فرمایند: مومن در طول شبانه روز 3 ساعت دارد که نخست عبادت، بعد کار و فعالیت و در نهایت شادی و فرح به دور از گناه را در بر می گیرد و این تاکید در روایات و آیات قرآن نشان می دهد که شبهه افکنی ها علیه اسلام خرافه ای بیش نیست.
وی با اشاره به بیان امیرالمونین(ع) روزی را که بنده گناه نکند عید خواند و ابرازکرد: برخی به دلیل تعبیرات ناصحیح اسلام را دین حزن و اندوه می نامند در حالی که قرآن و اسلام از هنر شاد کردن انسان ها برخوردار هستند، که تاکید قرآن بر شادی در زمان رویاندن مجدد زمین شاهدی بر ادعای فرح بخش بودن آموزه های اسلام و قرآن است.
وی با بیان این مطلب که بنابر روایات شادی مومن در چهره و حزن وی در قلبش جای می گیرد، خاطرنشان کرد: بهجت و شادی در دین اسلام به دلیل پیام های بلند معنوی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
پایان پیام/
نظر شما