فرهنگ ایرانی و اسلامی جداشدنی نیستند

معاون امور بین الملل بنیاد سعدی گفت: فرهنگ 7 هزار ساله ایرانی با فرهنگ اسلامی ممزوج و مخلوط شده و قابل جداسازی نیستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، محمدرضا دربندی، معاون امور بین الملل بنیاد سعدی پیش از ظهر امروز(20 مرداد) در مراسم افتتاحیه هشتادمین دوره دانش افزایی زبان فارسی که در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد، بیان کرد: شما دانشجویان که در این دوره شرکت کرده اید، می توانستید در بین زبان های شرقی، زبان دیگری را انتخاب کنید ولی زبان فارسی را انتخاب کردید که توفیق و شانس بزرگی برای شما است.
 

وی ادامه داد: زبان فارسی حاصل فرهنگ 7 هزار ساله است و در نمایشگاهی که از آثار 7 هزار ساله هنر ایرانی در کشورهای مختلف برگزار شد، در کشور آلمان، وزیر فرهنگ این کشور بیان داشت که من نماینده کشوری که کمتر از یک هزار سال تاریخ دارد در افتتاحیه 7 هزار سال هنر چه بگویم.
 

معاون امور بین الملل بنیاد سعدی اضافه کرد: زبان فارسی حاصل 7 هزار سال فرهنگ و هنر ایرانی با فرهنگ اسلامی ممزوج و مخلوط شده و فرهنگ اسلامی و ایرانی قابل جداسازی نیستند.
 

وی با اشاره به اهداف برگزاری دوره دانش افزایی زبان فارسی تصریح کرد: قصد ما این است شما با شرکت در این دوره آموزشی، آنچه در کشورتان قابل یادگیری نیست را در اینجا بیاموزید زیرا در اینجا، امکان ارتباط مستقیم با آداب و فرهنگ مردم ایران و کتاب های مختلف وجود دارد و شما می توانید با یکسری لغات آشنا شوید.
 

دربندی خطاب به دانشجویان و اساتید شرکت کننده در دوره دانش افزایی اعلام کرد: ما درصدد هستیم شما در این دوره حدود 25 روزه، با مواردی آشنا شوید که امکان آشنایی با آن در کشورتان فراهم نیست و هرکدام از شما در مرحله ای که قرار دارید یک مرحله بالاتر آیید.
 

وی توضیح داد: در ابتدای برگزاری این دوره، آزمونی برگزار می شود که با توجه به این آزمون، پنج کلاس تشکیل و افراد به تناسب تعیین سطح صورت گرفته در کلاس ها شرکت می کنند.
 

معاون امور بین الملل بنیاد سعدی خاطر نشان کرد: میزبان اصلی این برنامه بنیاد سعدی است که در راستای گسترش زبان فارسی در دیگر کشورها تلاش می کند و فعالیت های این بنیاد 15 عنوان است که یکی از فعالیت ها، برگزاری دوره دانش افزایی است که بیش از پنج دانشگاه در ایران وجود دارد که برای فارسی آموزان خارجی دوره برگزار می کنند که با توجه به تجارب کسب شده، دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) از جهات مختلف بهتر و مناسبت تر این دوره ها را برگزار می کند.
 

وی یادآور شد: در حال حاضر نزدیک 2 هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) تحصیل کرده و یا در حال آموزش زبان فارسی هستند.
 

دربندی با اشاره به لزوم بهره گیری از دوره های دانش افزایی اظهار کرد: در این دوره سعی شده است تا از بهترین اساتید استفاده شده و بهترین عناوین درسی نیز در اختیار شرکت کنندگان قرار گیرد و ما نیز از شما می خواهیم اگر اشکالاتی در کار وجود دارد به ما یادآور شوید تا برای دوره های بعدی، این اشکالات برطرف شود.
 

وی گفت: در دوره ای که در سال جاری برگزار شده است 25 درصد تغییرات را نسبت به گذشته شاهد هستیم که این تغییرات با توجه به نظرات شرکت کنندگان در دوره های قبل صورت گرفته است.
 

پایان پیام/

کد خبر 281185

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha