به گزارش خبرگزاری شبستان، «علی معلم» گفت : در سال گذشته به دلیل داوری بازی ها با تولیدات بومی به طور کامل آشنا شدم و بدون شک آینده درخشانی در انتظار این صنعت است.
وی در عین حال از نبود حمایت مالی و سرمایه گذاری مناسب و ضعف تکنیک در عرصه تولید گیم،به عنوان عوامل بازدارنده بر رشد این صنعت یاد کرد.
تهیه کننده «آل» با تاکید بر اینکه فیلمنامه نویسی در سینما، تلویزیون و بازی رایانه ای بسیار مهم است ادامه داد: موضوعی که توسط بازینامه نویس به نگارش در می آید نباید موضوع عجیب و غریبی باشد که مخاطب نتواند با آن ارتباط برقرار کند؛ همانطور که اگر فیلنامه سریالی به دور از واقعیت باشد مخاطب از تماشای آن صرف نظر میکند.
به عقیده معلم ، کمک گرفتن از ایده های مخاطبان به عنوان ضلع اصلی محور می تواند در آینده به اشتغالزایی تبدیل شود .
مدیرمسوول ماهنامه «دنیای تصویر»با بیان اینکه از بازی های رایانه ای استفاده نمیکنم افزود: بازیسازان باید گیم هایی را تولید کنند که مخاطب را ساعتها با خود همراه کند .
این منتقد و نویسنده سینماییتاکید کرد: نمایشگاه بازیهای رایانه ای به عنوان محل ملاقات علاقه مندان و بازیسازان باید بخش های متنوعی داشته باشد تا مخاطبان بتوانند نقطه نظرات خود را در قالب یک راهکار در پیشرفت این صنعت در اختیار فعالان این عرصه قرار دهند.
سومین نمایشگاه و جشنواره بازی های رایانه ای تهران،از 22 تا 26 مردادماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما