وی جایگاه ایران در جاذبههای باستانی را دارای رتبه دهم و در جاذبههای طبیعی رتبه پنجم عنوان کرد و افزود: ایران امنترین منطقه برای سرمایهگذاری مورد نظر در نظام است.
استاندار گیلان، سرمایهگذاری خارجی را به عنوان یکی از پایههای توسعه برشمرد و تصریح کرد: گیلان با داشتن جاذبههای کمنظیر نتوانسته است به جایگاهی واقعی خود دست یابد.
وی صنعت گردشگری گیلان را در چشمانداز توسعه سودآور خواند و بیان داشت: صنعت گردشگری در تولید اشتغال نقش مهمی دارد.
سعادتی با اشاره به صنایع دستی گیلان خاطرنشان کرد: تا زمانی که خود دارای پیشینه قوی هستیم و در زمینه تولیدات صنایع دستی حرف برای گفتن داریم، نباید اجازه دهیم تا صنایع دستی خارجی وارد استان شود.
وی از راهاندازی کارگروه اشتغال طی اولین فرصت در این استان خبر داد و اظهار کرد: این کارگروه با حضور معاون اول رئیس جمهوری در گیلان برگزار میشود.
استاندار گیلان بحث توریسم دانشگاهی، دریایی و درمانی را از رئوس اصلی برنامههای گردشگری در این استان عنوان کرد.
وی توسعه هتلسازی و راهاندازی استانداری مجازی را از دیگر برنامهها ذکر کرد و ابراز داشت: استانداری مجازی راهی برای ارتباط بهتر با گیلانیان داخلی و خارجی کشور و تمام ایرانیانی است که اندیشه رونق و توسعه را در سر میپرورانند.
سعادتی اضافه کرد: همانطور که ساخت آزاد راه قزوین ـ رشت توسعه گردشگری را رونق بخشیده است، باید دیگر زیرساختها مانند راه آهن، راههای هوایی و دریایی نیز تقویت شوند.
وی گردشگری را یکی از صنعتهای پایه دانست و اظهار داشت: باید عزم جدی برای تهیه سند توسعه گردشگری استان صورت گیرد که در آن نوع سرمایهگذاری تعریف شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گیلان، استاندار گیلان، ساماندهی دهکده چهار فصل و جنگلی در گیلان را از دیگر برنامهها ذکر کرد و عنوان داشت: توسعه فرودگاه بینالمللی و برقراری پرواز رشت ـ آستراخان نیز از دیگر برنامههای مهم در استان است.
وی جلوگیری از تبلیغات منفی و حمایت از بخش خصوصی برای گسترش مکانهای مناسب و ایجاد زیرساختها را در معرفی جاذبههای گیلان تاثیرگذار دانست و حمایت مردم در این راستا را مهم برشمرد و تصریح کرد: تنوع و کیفیتبخشی به محصولات استان در شناساندن آنها به گردشگران بسیار حائز اهمیت است.
پایان پیام/
نظر شما