نقدهای خبرنگاران، همسو با نظام و نه به قصد غرض ورزی مطرح شود

خبرگزاری شبستان، مدیر حوزه علمیه گیلان تصریح کرد: منظور از حفظ وحدت به وسیله خبرنگاران به معنای عدم انتقاد از مشکلات نیست بلکه باید نقدهای خبرنگاران، همسو با نظام و نه به قصد غرض ورزی مطرح شود.

حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاری، مدیر حوزه علمیه گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان با اشاره به 17 مرداد ماه روز خبرنگار، اظهار کرد: این روز در پاسداشت شهادت شهید محمود صارمی به همراه 8 نفر از کارکنان سرکنسولگری ایران در "مزار شریف" در تقویم گنجانده شده است.

 

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص خبرنگاران، ادامه داد: خبرنگاران و اصحاب رسانه به سه دسته تقسیم می‌شوند که دسته اول که بیشترین تعداد را تشکیل می‌دهند همراه نظام هستند و نظام را از آن خود می‌دانند.

 

مدیر حوزه علمیه گیلان با تاکید بر اینکه هواداری از نظام و قبول داشتن آن به معنای گفتن تملق‌های بی‌جا در رسانه‌ها نیست، گفت: خبرنگارانی که دلسوزانه مشکلات را در بخش‌های مختلف رصد می‌کنند نقدهای سازنده‌ای نیز برای رفع گرفتاری‌ها ارائه می‎دهند.

 

حجت الاسلام انصاری افزود: همواره انتقادات به جا و دلسوزانه در یک جامعه باعث پیشرفت و ترقی آن جامعه خواهد شد و این مورد با ریختن آب به آسیاب دشمن به کلی متفاوت است که نباید میان این دو مسئله خلط شود.

 

وی با خاطرنشان کردن اینکه دسته‌ای از مطبوعات بی‌طرف و خنثی فعالیت می‌کنند که البته اینگونه رسانه‌ها غالبا هیچگونه سود و مزیتی برای هیچ طرفی ندارند، افزود: تعدادی از رسانه‌ها و مطبوعات نیز معاند و دشمن هستند و به عنوان آلت دست بیگانگان فعالیت می‌کنند.

 

این عضو شورای مدیریت حوزه علمیه گیلان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب برای آن دسته از مطبوعات و رسانه‌های جمعی که همراه و دلسوز نظام هستند وظایفی را تعیین کرده‌اند، گفت: مهمترین وظیفه‌ای که در بیانات رهبری بر عهده خبرنگاران متعهد نهاده شده ترویج دین مبین اسلام و انقلاب است.

 

وی با اشاره به اینکه خبرنگاران باید مراقب باشند که آثارشان سبب ایجاد تشنج در جامعه نشود، تصریح کرد: یک خبرنگار آگاه و متعهد باید درک عمیقی از زمان خویش داشته و از انتشار مطالبی که به هر طریقی وحدت جامعه را دچار خدشه کند، اجتناب ورزند.


مدیر حوزه علمیه گیلان تاکید کرد: منظور از حفظ وحدت به هیچ عنوان به معنای عدم انتقاد و اعتراض بر مشکلات نیست بلکه مباحث باید همسو با نظام و نه با قصد غرض ورزی و ایجاد فضای منفی در جامعه مطرح شود.

 

حجت الاسلام انصاری نتیجه یک انتقاد سازنده را تقویت نظام، تقویت فرهنگ عمومی و بصیرت افزایی عنوان کرد.

 

وی در پایان بیان کرد: یکی دیگر از وظایف مطبوعات هوادار نظام این است که با هوشیاری جواب مطالب انحرافی و نادرست رسانه‌های معاند را ارائه دهند. 

 

پایان پیام/

کد خبر 280806

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha