به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سیدجعفر حجازی، استاندار خوزستان، شب گذشته(16 مرداد) در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار که در اهواز برگزار شد، با بیان اینکه رسانه ها باید با انعکاس نقاط مثبت امیدواری را در مردم ایجاد کنند، گفت: خبرنگاران نباید تنها نقاط ضعف را برجسته کنند بلکه اتفاقات خوشایندی در گوشه و کنار استان رخ می دهد که در برخی موارد از چشم و قلم شما دور ماندند.
وی افزود: اتفاقات بسیار خوبی در سطح استان رخ می دهد و افرادی هستند که فعالیت های برجسته و ممتازی را در بخش های مختلف جامعه خلق می کنند از جمله کسب رتبه های برتر کنکور، تبدیل شدن یک مددجوی تحت پوشش کمیته امداد به صادرکننده و یا کارآفرینان برتر و... که خبرنگاران باید آنها را پوشش داده و به گوش سایر افراد جامعه برسانند.
دکتر حجازی، با اشاره به اینکه در مواردی هم حوادث تلخی از جمله غرق شدن 12 نفر از مردم استان در دریاچه سد کارون 3 اتفاق می افتد که انعکاس آنها لازم است ولی بیان نقاط مثبت به مردم امید می دهد، تصریح کرد: رسانه ها باید با ایجاد فضای همدلی و همگرایی به رشد و پیشرفت استان و کشور خود کمک کنند.
وی با بیان اینکه در حوزه رسانه حتی اگر مواردی خارج از چارچوب واقعیت منتشر شد ما تلاش کردیم تا آنها را موأخذه نکنیم بلکه ما بر این بود که در این موارد صبر و حوصله به خرج دهیم، عنوان کرد: در ایتان فضایی ایجاد کردیم که خبرنگاران بتوانند با رعایت اصول اخلاقی و خط قرمزها، مطالب مورد نظر خود را بیان کنند.
استاندار خوزستان، با تأکید بر اینکه ابزار و امکانات دسترسی به منابع نسبت به گذشته تا حدودی رشد کرده و خبرنگاران با کمترین امکانات به اطلاع رسانی ادامه می دهند، اضافه کرد: سعی ما بر این بوده که بتوانیم با چانه زنی بسترهایی را برای حضور خبرنگاران در رویدادهایی از جمله سفرهای ریاست جمهوری فراهم کنیم تا آنها بتوانند اخبار مهم استان را به خوبی پوشش دهند.
همچنین در این جلسه محمدرضا ایزدی، مسئول سرای روزنامه نگاران خوزستان، گزارشی از فعالیت این سرا از دهه فجر سال گذشته تاکنون ارائه داد و با بیان اینکه در حال حاضر 200 خبرنگار عضو سرای روزنامه نگاران استان شده اند، عنوان کرد: در طول مدت تأسیس این سرا سعی کردیم امکانت سرمایشی، گرمایشی، سخت افزاری و نرم افزاری را برای بهره برداری بیشتر فراهم آوریم.
وی اذعان داشت: برگزاری 4 دوره آموشی تخصصی برای خبرنگاران، برگزاری جشنواره مطبوعات فصلی خبرگزاری ها، گرفتن مجوز برای عضویت رایگان اصحاب رسانه در کتابخانه ها، مجوز بازدید رایگان از اماکن میراث فرهنگی و موزه ها، برگزاری نشست هم اندیشی با برخی از مدیران و مسؤلان استان و... از جمله فعالیت های این سرا بوده است.
وی چاپ راهنمای تلفن و ایمیل ادارات و توزیع رایگان میان رسانه ها، نمایشگاه عکس بیداری، فعال کردن نمایندگی سرا در چند شهرستان و... را از دیگر فعالیت های این سرا عنوان کرد و ادامه داد: در این راستا بسیج رسانه می تواند خدماتی را ارائه دهد تا بتوانیم در آینده در بخش های آموزش، پژوهش، رفاهی و... هر چه بیشتر خدمات رسانی کنیم.
پایان پیام/
نظر شما