کیانوش کوچکی نژاد، مدیرکل بهزیستی گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیتهای مهدهای کودک در این استان اظهار کرد: مهدکودک به مرکز یا موسسه یا کانون فرهنگی، تربیتی اطلاق میشود که مسئولیت نگهداری، مراقبت، پرورش و فراهم کردن زمینه بروز رشد استعدادهای کودکان تا سن قبل از ورود به دبستان را بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه مهدهای کودک یکی از مراکز در معرض آسیبهای اجتماعی هستند، افزود: آموزشهای ارائه شده در مهدهای کودک همه کارشناسی شده و در راستای مقابله با این آسیبهاست.
کوچکی نژاد با بیان اینکه 468 مهدکودک در شهرها و روستاهای استان فعالیت میکند، تصریح کرد:573 هزار کودک گیلانی تحت پوشش مهدها هستند.
وی اضافه کرد: این درحالی است که 65 درصد کودکان استان در شرایط سنی مهدکودک قرار دارند اما بیشترین مراجعه مربوط به سنین 5 تا 6 سالگی است.
مدیرکل بهزیستی گیلان با بیان اینکه با احداث و راهاندازی مهدهای جدید در حال افزایش ظرفیت مهدها هستیم، اظهار کرد: آموزش در مهدهای کودک در قانون اساسی اجباری نیست و در دوره پیش دبستانی اجباری میشود.
وی با اشاره به اجرای یک وعده غذای گرم در مهد روستاها با هدف حمایت اجتماعی تصریح کرد: با پرداخت یارانه از مهدهای روستایی و مهدهای حاشیه حمایت میکنیم.
کوچکی نژاد با بیان اینکه مهدهای حاشیه و مهدهای روستا بیشتر در معرض آسیب اجتماعی هستند، گفت: اصلیترین رویکرد ما از دایر کردن این مهدها پیشگیری، فراهم کردن محیط امن و آموزش غیرمستقیم کودکان در قالب مفاهیم مختلف است.
پایان پیام/
نظر شما