به گزارش خبرگزاری شبستان:مجید قیصری، فیروز زنوزی جلالی و راضیه تجار هیات داوران بخش داستان کوتاه و بلند بزرگسال جشنواره سوره را تشکیل می دهند.
مجید قیصری سال ١٣٤٥در تهران متولد شد. وی در رشته روانشناسی تحصیل کرده است و در اوایل دهه ٧٠ به طور جدی به نوشتن داستان کوتاه پرداخت. مجموعه داستان «صلح»، رمان «جنگی بود، جنگی نبود»، مجموعه داستان«طعم باروت» و مجموعه داستان«نفر سوم از سمت چپ» محصول تلاشهای او در زمینه داستاننویسی در دهه گذشته است.
رمان «ضیافت به صرف گلوله» ، مجموعه داستان «سه دختر گلفروش» (برنده جایزه قلم زرین سال ٨٥ )، رمان «باغ تلو»، کتاب «داستانهای کوتاه قیصری» و مجموعه داستان «گوساله سرگردان» نیز از جمله کتابهای وی است.
فیروز زنوزی جلالی متولد 1329 در خرمآباد است. وی تحصیلات ابتدایی را در بروجرد به پایان رساند و به تهران آمد و تحصیلات دانشگاهی خود را در رشتههای نظامی گذرانده و ناخدا یکم کمیسر دریایی است.
زنوزی جلالی بهعنوان کارشناس با بخش داستان بنیاد جنگزدگان، کتاب سال بنیاد شهید، بخش قصه و رمان حوزه هنری و بخش انتخاب آثار برتر معلمان همکاری داشته و علاوه بر ساخت فیلمهای مستند به فیلمنامه و نمایشنامهنویسی و تدریس و نقد نیز میپردازد.
کتاب "مردی با کفشهای قهوهای" او جزء آثار برتر 20 ساله انقلاب شناخته شده و کتاب مخلوق او نیز برنده دیپلم افتخار از طرف بنیاد شهید شده است.
از آثار وی می توان به باران بر زمین سوخته (مجموعه نقد آثار احمد محمود)، سالهای سرد، خاک و خاکستر، روزی که خورشید سوخت، اسکاد روی ماز 543، مردی با کفشهای قهوهای، سیاه بمبک، مجموعه داستان اولی ها (گردآوری)، مخلوق (رمان) و شور و شیرین (فیلمنامه) اشاره کرد.
راضیه تجار متولد 5 آذر 1326 در تهران است. وی فارغ التحصیل رشته روانشناسی و از فعالان نویسندگی است و تاکنون مسئولیت های ادبی – هنری زیادی را بر عهده داشته است.
حضور در شورای بررسی داستان و کارگاه قصه و رمان حوزه هنری، وزارت ارشاد، بنیاد شهید، بنیاد جانبازان، مدرس داستان نویسی دانشگاه صدا وسیما، مسئولیت جلسات نقد و بررسی داستان به مدت 16 سال در حوزه هنری کشور، همکاری با روزنامه «جام جم»، مجله «زن روز» ، «سروش»، عضو شورای هنر، تدریس در خانه داستان فرهنگسرای انقلاب، هلال احمر و سردبیری «ادبیات داستانی» و دبیری انجمن « قلم ایران» از جمله فعالیتهای او در عرصه فرهنگی و هنری است.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، از آثار این نویسنده برجسته می توان به «نرگسها»، «زن شیشه ای»، «هفت بند»، «بندهای روشنایی»، «سفر به ریشه ها»، «شعله و شب» ، «کوچه اقاقیا»، «جای خالی آفتابگردانها»، «آرام شب بخیر»، «گمان مبر شعله بمیرد»، «از خاک تا افلاک» و «ستاره من» نام برد.
رمان های «کوچه اقاقیا»، «نرگسها» و «هفت بند» این نویسنده به عنوان رمان برتر یک دهه در آموزش و پرورش انتخاب گردیده است. تجار همچنین موفق به کسب عنوان نویسنده زن برگزیده ادبیات هشت سال دفاع مقدس از سوی حوزه هنری نیز گردیده است.
پایان پیام/
نظر شما