عفت میرطهماسب، استاد مدرسه علمیه نرجس(س) زاهدان، به خبرنگار شبستان گفت: انجام وظایف متقابل زن و شوهر، تأمین نیازهای یکدیگر و حفظ کانون خانواده، از ارزشهای اسلامی بوده و در نزد پروردگار از جایگاه بلندی برخوردار است.
وی افزود: عدم رعایت توصیههای قرآنی و دور شدن از الگوهای اسلامی، از عوامل ایجاد سوء ظن بین زن و شوهر است و موجب برهم خوردن آرامش خانواده و عدم اعتماد و صداقت در زندگی است.
وی تصریح کرد: عدم وجود آموزشهای اخلاقی و رفتاری قبل از ازدواج، عدم آشنایی با قرآن و سیره و سنت اهلبیت(ع) و نیز اشاعه الگوهای رفتاری ضد اسلامی، همچون بیحجابی و بیتوجهی به نکات ظریف اخلاقی، الگوهای رفتاری همسران را تغییر داده و رسیدن به اهداف عالی را ناممکن می کند.
میرطهماسب بیان کرد: خانواده، دانشگاه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما و سایر نهادهایی که با جوان و ذهن او درگیر هستند و نیز تمامی مراکز و افرادی که دغدغههای دینی ـ مذهبی دارند، در پیشرفت یا سقوط فرهنگ جامعه نقش دارند.
استاد مدرسه علمیه نرجس(س) زاهدان اظهار کرد: ترویج فرهنگ قرآنی به صورت ریشهای و کاربردی در سطح سنین و اقشار گوناگون جامعه ضروری است.
میرطهماسب در بیان راهکارهایی برای هماهنگ شدن الگوهای همسرداری جامعه امروز با الگوهای اسلامی، تاکید کرد: آموزشهای قبل و بعد از ازدواج، آموزش همسرداری و فرزندداری، تأسیس مراکز مشاوره رایگان و نهادینه کردن آیات و روایات در زندگی، از جمله اقداماتی است که برای رسیدن به این هدف می توان انجام داد.
پایان پیام/
نظر شما