دکتر فاطمه کاتب، دکترای تغذیه در گفتوگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان بسیاری از افرادی که چاق هستند دچار اضافهوزن شده و بعضی از افراد لاغر نیز با کاهش وزن مواجه میشوند، گفت: دلیل افزایش وزن افراد در این ماه استفاده از غذاهای چرب و پرکالری که علیرغم عدم انتقال مواد مغزی فقط باعث افزایش کالری میشوند، است.
وی ادامه داد: اگر افراد کل کالری دریافتی را بین افطار تا سحر تقسیم کنند مشکلی از لحاظ اضافهوزن و یا کاهش وزن در طول ماه رمضان پیش نخواهد آمد. ضمنا افراد چاق برای کاهش وزن خود باید کالری دریافتی خود را کاهش دهند.
وی توضیح داد: به این منظور افراد نباید از غذاهایی که زود هضم میشوند، استفاده نکنند و مطلوب است ترجیحا از غذاهایی با کالری کافی استفاده کرده و تا حد امکان از مصرف غذاهایی با پروتئین بالا مثل نان که قند آن به صورت آرامآرام جذب میشود مورد استفاده قرار گیرد.
وی به افرادی که با کمبود وزن نیز مواجه هستند، توصیه کرد از شربتهای تقویتی استفاده کرده و تا حد امکان از غذاهایی با کالری کافی بهره گیرند.
وی همچنین با توصیه به استفاده از چهار وعده غذایی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: افرادی که دارای بیماری فشار خون هستند باید در این ماه با نظر پزشک اقدام به روزهداری کنند و در صورت نظر مساعد پزشک برای روزهداری از غذاهایی گیاهی استفاده کرده و از خوردن غذاهای پرچرب و شیرین خودداری کنند.
پایان پیام/
نظر شما