به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «ابزرواتور»، « حجاب هراسی» واژه ای است به مفهوم ترس از حجاب و بدگمانی نسبت به آن و در قبال هر کسی که پوشش حجاب دارد، در این باره حمایت و یا مخالفت دولت ها با حجاب تاثیربه سزایی در قوت بخشیدن یا تضعیف حجاب هراسی دارد، به طور مثال در کشورهایی چون ترکیه، تونس،مصر و ایران مسئله حجاب هراسی به ندرت دیده می شود.
حجاب هراسی در کنار مفاهیمی چون بیگانه هراسی،انسان هراسی، اسلام هراسی زمانی قوت گرفت که مردم غرب ورود زنان مسلمان به جامعه را هر چه بیشتر لمس کردند و بی آنکه تلاش کنند با دنیای آنها آشنا شوند به ترس و واهمه از آنها دچار شدند.
ژان فرانسوا برولت، دانشجئی محقق علوم اجتماعی و مبارزه حقوق زنان در این باره می نویسد: ما در جامعه ای زندگی می کنیم که روزنامه هایش ترس را می فروشند و سناتورهایش به ترس رای آری می دهند، ترس پراکنی مکانیسمی است که برای از بین بردن مدینه فاضله به جریان افتاده است.
نفی مسئله حجاب هراسی نفی واقعیت حاکم بر جامع غرب است و تصویب قوانین ضد حجاب در سال 2004 در فرانسه مقدمه اشاعه حجاب هراسی است.
و همین امر سری حملات خشونت بار به زنان محجبه را در غرب سبب می شود در حالی که قرار گرفتن رسانه ها در کنار منافع جمهوریت های لائیک پشت زنان مسلمان را خالی می کند و جنایت دیگری را دامن می زند.
اصرار دولت استعمارگر فرانسه بر قوانین ضد حجاب زنان مسلمان را وارد بازی استراتژیکی می کند و شکاف های جامعه را عمیق تر می سازد و از همین جا موضوع حجاب هراسی دولتی شکل گرفته و تقویت می شود.
جامعه غرب با درک این که حجاب نوعی تحمیل زور به زنان است و نمادی برای اسلامی سازی است از آن می ترسد در حالی که ادعای تحمل تمام فرهنگ ها و اقلیت های در غرب عکس آن را تایید می کند.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: مسئله حجاب هراسی در کنار همه ترس هایی که در قبال اسلام وجود دارد باعث شده تا زن مسلمان در جامعه غرب مهجور بماند.
کد خبر 277258
نظر شما