برای ایجاد موج قرآنی در خوزستان باید از همه ظرفیت ها استفاده کرد

خبرگزاری شبستان: دستیار ارشد استاندار خوزستان، با بیان اینکه برای ایجاد موج قرآنی وفرهنگی در استان باید ازهمه ظرفیت ها استفاده کرد، اظهار داشت: قرآن به عنوان یک برنامه اصلی باید وارد مهدکودک ها و دبستان ها شود.

علی اصغر وحیدی، دستیار ارشد استاندار خوزستان، در حاشیه برپایی هفتمین نمایشگاه بزرگ قرآن کریم خوزستان، با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان معنویت خاصی در جامعه حکم فرما می شود، به خبرنگار شبستان گفت: استقبال از ماه رمضان در همه خانواده های ایرانی کاملاً مشهود است و آنها نسبت به برنامه های معنوی این ماه توجه می کنند.

 

وی با بیان اینکه مجموعه ‌های تأثیرگذار فرهنگی باید شرایطی را ایجاد کنند که ‌‌نهایت استفاده در بعد فکری، فرهنگی و معنوی با اولویت موضوعات قرآن صورت بگیرد، افزود: در چنین نمایشگاه‌ هایی باید محصولات متنوعی برای سلیقه‌ های مختلف ارائه شود تا عموم مردم بتوانند استفاده بهینه ‌ای داشته باشند.

 

وی با اشاره به اینکه در نمایشگاه قرآن و عترت خوزستان بیشتر سعی شده محصولات به روز و جدید به علاقه‌ مندان ارائه شود، تصریح کرد: در این نمایشگاه نوجوانان و جوانان بسیاری از محصولات قرآنی و اسلامی استفاده می کنند و این نشان از توجه به قرآن و آموزه های آن است.

 

وحیدی، با تأکید بر اینکه ماه رمضان بهترین زمان برای برگزاری نمایشگاه های قرآنی، گسترش فعالیت های قرآنی و سبک زندگی اسلامی است، اضافه کرد: در مجموعه های فرهنگی ظرفیت های بسیاری وجود دارد تا نمایشگاه های قرآنی و فرهنگی را گسترش دهیم و سطح کیفی آنها را بالا ببریم.

 

وی با بیان اینکه در نمایشگاه های قرآن و کتاب باید محصولات جدید و جذابی را عرضه کنیم تا شاهد شور و اشتیاق مردم برای استقبال از نمایشگاه های قرآنی باشیم، اذعان داشت: با وجود مشکلات مالی که در اثر تحریم ها بر مردم وارد شده، استقبال و خرید محصولات فرهنگی به دلیل تخفیفات مناسب خوب بوده است.

 

وی با تأکید بر اینکه جذابیت در ارائه محصولات و تخفیف های ویژه از مهم ترین عواملی است که می تواند در جذب مخاطب به نمایشگاه های قرآن مؤثر باشد، عنوان کرد: برپایی نمایشگاه های قرآنی نباید تنها در اهواز متمرکز شود بلکه باید در دیگر شهرستان های خوزستان نیز گسترش یابند.

 

دستیار ارشد استاندار خوزستان، با اشاره به اینکه در این استان مردم بسیاری هستند که به آموزه ها و فرهنگ های قرآنی علاقه دارند و باید نمایشگاه های قرآنی نیز در این شهرستان ها برگزار شود، تأکید کرد: نقش رسانه ‌ها در چنین نمایشگاه‌ هایی بسیار پررنگ است چرا که می‌ توانند اطلاعات لازم را به مردم منتقل کنند.

 

وی به راهکارهای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه و بین جوانان اشاره کرد و ادامه داد: باید با برنامه ای جامع قرآن را از سنین کودکی آموزش دهیم و با همکاری آموزش و پرورش و تدارک برنامه های نو، جذاب و شاداب قرآن را وارد مقاطع ابتدایی کرده و کودکان را با آموزه های قرآنی و دینی آشنا کنیم.

 

وی با بیان اینکه قرآن به عنوان یک برنامه اصلی باید وارد مهدکودک ها و دبستان ها شود، خاطر نشان کرد: باید از همه ظرفیت ها برای ایجاد موج قرآنی و فرهنگی در خوزستان استفاده کرد و اطلاع رسانی و نمایش ظرفیت های نمایشگاه از طریق صدا و سیمای خوزستان و گسترش مکان از عواملی است که می تواند در جذب مخاطب نمایشگاه کمک کند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 276340

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha