به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، سید قاسم قربانی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: پنج هیات باستان شناسی مقدمات تعیین حریم و عرصه های محوطه های باستانی چهار تپه تاریخی و باستانی در شهرستان دوره چگنی را فراهم می کنند.
وی افزود: فعالیت رسمی این هیات های باستان شناسی برای این آثار مهم تاریخی شهرستان آغاز شده تا علاوه بر تعیین حریم اقدامات اساسی دیگری برای این تپه ها صورت گیرد.
قربانی اظهار داشت: در واقع با اجرای این طرح و گمانه زنی هیات های باستان شناسی و تعیین حریم تپه های باستانی زمینه حفاظت بیشتر از این آثار نیز فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه به طور میانگین برای هر تپه باستانی 60 میلیون ریال اعتبار هزینه خواهد شد، عنوان کرد: بودجه مورد نیاز این آثار از بودجه نفت کشور تامین شده تا بتوانیم از این طریق اقداماتی برای تعیین حریم و حفاظت بیشتر این آثار باستانی انجام دهیم.
بنا بر این گزارش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، قربانی با بیان اینکه تپه های باستانی شهرستان دوره چگنی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، افزود: این آثار شامل تپه دلبر سادات یک و دو، تپه قبر سکینه ژری ژبان و تپه برکه است.
پایان پیام/
نظر شما