حجت السلام علی شکری درگفتگو باخبرنگار شبستان با اشاره به اینکه ماه رمضان آغاز سال تربیتی است افزود:همانگونه که سال های شمسی با بهار نو و طبیعت خرم و سرسبز می شود سال قمری هم آغازی دارد که می توان گفت ماه رمضان هم آغاز سال تربیت روح است و لذا دانشگاه تربیت و خودسازی و گسترش خوان سفره الهی است.
وی اظهار کرد:ماه مبارک رمضان فرصتی است برای انسان ها که اراده خود را تقویت کنند.
شکری تصریح کرد: کسی که 16 الی 17 ساعت می تواند از خوردن ، آشامیدن حلال خود را نگه دارد پس در ایام دیگر هم می تواند آن را رعایت کند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه ماه رمضان ماه استجابت دعاست و تمام گره های کور با دعاهای خالصانه ماه رمضان باز خواهند شد تصریح کرد:رمضان ماه صبر و استقامت است و در این ماه استفاده از فرصت هاست که همه مردم خصوصا جوانان باید از این فرصت استثنائی استفاده کنند و با تلاوت قرآن و بندگی خدا خود را در مسیر حق قرار دهند و از گناهان دوری کنند.
وی افزود:خانواده ها در این ماه باید از فرصت ماه رمضان برای تربیت صحیح فرزندان تلاش کنند زیرا فضای این ماه در تربیت درست مؤثر است.
وی تعداد مبلغات را نیز 157 نفر عنوان کرد که به مناسبت ماه مبارک رمضان در مساجد مختلف شهری و روستایی به تبلیغ دین می پردازند.
وی افزود: اقامه نماز جماعت و ایجاد فضای عمومی برای تبلیغ در مساجد و حسینیه ها، تشکیل جلسات دعاو زیارت و مجالس سخنرانی خصوصا در مراسم شب های قدر، برگزاری جلسات تفسیر قرآن کریم، ارئه و گسترش فرهنگ مهدویت و پاسخگویی به شبهات دینی از جمله وظایف مبلغان اعزامی در ماه مبارک رمضان است.
شکری تصریح کرد: نهادینه کردن باورها و آموزه های دینی و اخلاقی و آشنا کردن مخاطبان با فرهنگ ناب اسلامی، ایجاد زمینه مطلوب برای حضور موثر مخاطبان در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی و تبیین چهره حقیقی دین و پیراستن آن از خرافات و بدعت ها از مهمترین اهداف اعزام مبلغ در مناسبت های مختلف ملی و مذهبی است.
پایان پیام/
نظر شما