به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، مهدی لسانی، رئیس اداره امور قرآنی آستان قدس رضوی شب گذشته(30 تیر) در سلسه جلسات هم اندیشی قرآنی با محوریت رسانه ملی، قرآن کریم و خراسان رضوی اظهار کرد: رسانه ها بر سه گروه جمعی مکتوب، رسانه های مجازی و رادیو تلویزیون تقسیم می شوند.
وی متداول ترن مکتوبات در بخش رسانه های مکتوب را مجلات و روزنامه ها دانست که در این بخش پس از انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت بسیار زیادی هستیم واذعان داشت: در حال حاضر بیش از 50 مجله قرآنی در کشور منتشر می شود.
لسانی با بیان این مطلب که و در فضای مجازی درگاه های مختلفی فعالیت دارند، تصریح کرد: وقتی ما راجع به رسانه ها صحبت می کنیم باید ببینیم همه این رسانه ها چه کاری را می خواهند انجام دهند و چه امکانات و مزیت ها یا چه کاستی های دارند.
رئیس اداره امور قرآنی آستان قدس رضوی با بیان اینکه هر برنامه تولیدی در رسانه ملی می تواند مروج محتوای قرآنی باشد، گفت: توجه به بایدها و نبایدهای قرآن در تولید برنامه های رسانه ای ضروری است.
رئیس اداره امور قرآنی آستان قدس رضوی با تاکید براینکه نخستین شرط برای رسانه های که می خواهند فعالیت های قرآنی انجام دهند ورود کارشناسان خبره قرآنی به اتاق فکر این رسانه ها است، افزود: تا زمانی که کارشناسان قرآنی در اتاق فکر رسانه ها نباشند نمی توانیم شاهد تغییرات اساسی در نحوه عملکرد رسانه در این بخش باشیم و همواره دچار سطحی نگری خواهیم شد.
لسانی با اشاره به یکی از برنامه های صدای خراسان رضوی که در راستای کمک به حفظ قرآن کریم به مخاطبانش فعالیت می کند، گفت: باید نسبت به بایدها، نبایدها و واقعیت ها و مسائلی که در قرآن کریم بیان شده توجه کرد.
وی با بیان اینکه هر برنامه تولیدی در رسانه ملی پیام رسان محتوی قرآنی باشد، تصریح کرد: اگر به پیام های قرآنی در رسانه ملی توجه شود همه برنامه هاتولیدی در چارچوب مفاهیم قرآنی قرار می گیرد.
رئیس اداره امور قرآنی آستان قدس رضوی با اشاره به این مطلب که براساس آموزه های دینی ما باید از نظرات عاقلان و اندیشمندان جهان نیز بهره ببریم، گفت:استان خراسان رضوی قطب فعالیت های قرآنی جهان اسلام است که این قطب بودن یک مزیت برای رسانه های این استان محسوب می شود.
پایان پیام/
نظر شما