به گزارش خبرگزاری شبستان، دفتر چهل و ششم از مجموعه پرسشها و پاسخهای دانشجویی با عنوان "آراستگی و مُدگرایی" نوشته سید حسن موسوی از سوی دفتر نشر معارف منتشر شد.
بنابر این گزارش، دین مبین اسلام به عنوان دینی جامع و جاودان، با گرایشهای ذاتی آدمی همچون تنوعطلبی و خودآرایی و زیبایی پسندی مخالفت نکرده، بلکه با بیان چارچوبها و ایجاد بینش در ارائه الگوی عملی به این گرایشهای درونی جهت و عُمق بخشیده است.
انسان همواره در دوران نوجوانی و جوانی، تنوعطلب، نوگرا و لذتخواه است و یکی از حیطهها و قلمروهای این تنوعطلبی، تنوع طلبی در پوشش و زینت است.
این کتاب در سه فصل «آراستگی»، «مُدگرایی» و «احکام آراستگی و مدگرایی»، به 61 سئوال دانشجویان در این خصوص پاسخ می دهد.
آراستگی، آراستگی در سیره پیشوایان، اصول آراستگی، حیاء و آراستگی، آرایش صورت، پوشش بانوان، پوشش مشکی، ناخن بلند، داشتن انگشتر، انگشتر طلا، استعمال عطر، مدل کفش، ماهیت مدگرایی، مدگرایی در ایران، معیار مدگرایی، انگیزههای اجتماعی و روانشناختی مدگرایی، پیامدهای منفی مدگرایی، تعریف لباس شهرت، حکم لباس شهرت و دیگر احکام پوشش و زینت آلات از جمله مباحثی که در این اثر به آن پرداخته شده است.
بنا بر گزارش روابط عمومی نشر معارف«آراستگی و مُدگرایی» اثر سیدحسن موسوی در 144 صفحه، قطع رقعی، شمارگان سه هزار نسخه و بهای 3300 تومان به تازگی روانه بازار کتاب شده است.
شایان ذکر است، مجموعه پرسشها و پاسخها تاکنون در بیش از 45 جلد، از سوی اداره مشاوره و پاسخ معاونت مطالعات راهبردی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و دفتر نشر معارف منتشر شده است.
پایان پیام/
نظر شما