به گزارش خبرگزاری شبستان، حسین هژبری، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در نشست بررسی دستاوردهای منشور توسعه فرهنگ قرآنی که امشب 29 تیرماه در نمایشگاه قرآن برگزار شد اظهار کرد: آموزش و پرورش 12 میلیون و 300هزار دانش آموز را در اختیار دارد که با اجرای برنامه های قرانی سهم مهمی در پیشبرد اهداف منشور ایفا می کند.
وی ادامه داد: برای عملیاتی کردن اهداف منشور در کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم که آموزش و پرورش عهده دار آن است 37 جلسه تخصصی برگزار شد و 95 مصوبه به تصویب رسید که یکی از آنها طرح نور بود که در آن سه و نیم میلیون دانش آموز ثبت ونام کردند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: استقبال از این طرح به حدی بوده است که در یکی از این شهرستانها که صد هزار دانش آموز داشت 110 حافظ قرآن تربیت شدند. توانایی استفاده از آیات، فهم معنای آیات و تمسک به آنان و انس با قرآن کریم از اهداف برگزاری این طرح بود.
وی افزود: 600 دارالقرآن در مدارس کشور وجود داشت که بعد از تصویب منشور این مدارس به شکل مرکز تخصصی قرآن درآمدند و هر کدام تعدادی از مدارس داوطلب را تحت پوشش خود قرار دادند و 10 هزار داوطلب قرآنی شکل گرفت.این دارلقرآن ها تعطیل نشدند بلکه به شکل مراکز راهبردی در آمدند و سبب شد که پنج هزار نفر از بهترین حافظان و قاریان جذب آموزش و پرورش شوند.
در ادامه این نشست حجت الاسلام بهمنی عضو شورای توسعه فرهنگ قرانی اظهار کرد: منشور توسعه فرهنگ قرانی بر پایه تمسک بر قرآن شکل گرفته است که رواج بیشتری در کشور ما دارد. تمسک به قرآن یک مفهوم راهبردی است و هدف شورای توسعه فرهنگ قرانی این است که با تمسک به پیام آیات افرادی را تربیت کنند که طبق بیان آیات قرآن کریم اهل اصلاح باشند.
نادری منش معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به دستاوردهای قرانی کمیسیون پژوهش عنوان کرد: مهم ترین جایی که می تواند در بخش علم باعث توسعه و تحول قرانی شود آموزش عالی کشور است.
وی ادامه داد: در نظام جمهوری اسلامی ایران ساختارهای اجتماعی، سیاسی، آموزشی و فرهنگی باید بر پایه قرآن کریم شکل گیرد. تشکیل این کمیسیون سبب تحول جدی درسر فصل های دانشگاهی براساس تعالیم قرآن و عترت شد.
پایان پیام/
نظر شما