اخلاق‌مداری و مردم‌داری منجر به اعتماد مردم به دستگاه قضا شده است

خبرگزاری شبستان: رئیس‌کل دادگستری استان کردستان، اخلاق‌مداری و مردم‌داری را از اولویت‌های دادگستری استان برشمرد و گفت: این مهم منجر به اعتماد مردم به این دستگاه شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، علی‌اکبر گروسی، رئیس‌کل دادگستری استان کردستان، امروز ( 29 تیر) در جلسه تقدیر از فعالان عرصه صلح و سازش در مراجع انتظامی استان، پیشگیری را یکی از گزینه‌های مؤثر در بحث کاهش جرایم و ورودی پرونده‌ها به دادگستری‌ها عنوان کرد.


به گفته رئیس‌کل دادگستری استان کردستان، در حال حاضر دستگاه قضا و نیروی انتظامی در استان تعامل خوبی دارند و همین امر موجب می‌شود این دو دستگاه در بحث پیشگیری با یک هم‌افزایی موجبات کاهش جرایم و در نهایت ورودی پرونده‌ها را فراهم آورند.


گروسی تصریح کرد: یکی از سیاست‌های کلی دستگاه قضا پرداختن به بحث پیشگیری و جلوگیری از وقوع جرم است و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در دادگستری‌ها بر این مبنا شکل گرفته است.


وی خاطرنشان کرد: بعد از تشکیل معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در دادگستری کردستان اقدامات خوبی انجام شده است و کسب رتبه‌های برتر در زمینه پیشنهادات و طرح ایده‌های مختلف و کارساز نایل آمده است.


رئیس‌کل دادگستری استان کردستان یادآور شد: اکنون اقدامات سلبی و قهری در زمینه پیشگیری از وقوع جرم کارساز نیست؛ بلکه باید تمامی دستگاه‌ها و بخش‌ها به این مسئله ورود پیدا کنند و با آسیب‌شناسی و ریشه‌یابی ناهنجاری‌ها و بزهکاری‌ها، مانع از افزایش پرونده‌های ورودی به دادگستری‌ها شوند.


گروسی اضافه کرد: هرچند بخشی از پیشگیری به قوه قضائیه و بخشی به نیروی انتظامی واگذار شده است، اما این بحث موضوعی فرا قوه‌ای است و تحقق آن همکاری سایر ارگان‌ها را می‌طلبد.


وی، اقدامات ایجابی در بحث کاهش جرایم را مقدم بر اقدامات سلبی دانست و گفت: از بین بردن ریشه‌های بزه در جامعه، فراهم کردن بستر صلح و سازش قبل از تشکیل پرونده در دادگستری و ریشه‌یابی جرایم از اقدامات ایجابی است که بایددر اولویت قرار گیرد.


رئیس‌کل دادگستری استان کردستان اضافه کرد: اگرچه کمبود در زمینه قاضی و کارمند در دادگستری استان وجود دارد، اما با این وجود از تمامی نیروی قضات در راستای ارائه خدمت به مردم استفاده می‌شود که افزایش اعتماد مردم به دستگاه قضا در این استان نتیجه این مسئله است.


این مقام مسئول اذعان کرد: رسیدگی برخی از جرایم با تذکر امامان جمعه و جماعت و دخالت شوراهای اسلامی و یا معتمدان محلات قابل پیشگیری است و ضرورت دارد دقت وانرژی نیروی کارکنان دادگستری در زمینه مقابله با جرایم سازمان یافته و مهم صرف می‌شود.


گروسی در ادامه کارهای کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی استان کردستان در بحث صلح و سازش پرونده‌ها را ستودنی خواند و از آن به عنوان اقدامی در زمینه کمک به دادگستری و کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضا نام برد.


وی، اخلاق‌مداری و مردم‌داری را از اولویت‌های دادگستری استان کردستان خواند که منجر به اعتماد مردم به این دستگاه شده است و گفت: باید با انجام درست وظایف ذاتی این اعتماد را تقویت و حفظ کرد.


رئیس‌کل دادگستری استان کردستان خاطرنشان کرد: ترویج اخلاق‌مداری و تکریم ارباب رجوع تمکین به قانون در جامعه را افزایش می‌دهد و در نهایت این مسئله موجب پیشگیری از وقوع جرم خواهد شد.


گروسی در پایان تعامل مردم استان کردستان با نیروی انتظامی و دستگاه قضا را خوب توصیف کرد و تأکید کرد: حفظ این تعامل مسیر دستیابی به اهداف در این دو دستگاه را تسهیل می‌کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 274691

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha