به گزارش خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان، حجت السلام میرخندان کارشناس و پژوهشگر رسانه در این جلسه با اشاره به تکرار الگوهای سریال های سال قبل در ماه رمضان امسال گفت: به نظر می رسد سریال او یک فرشته بود به لحاظ جذب مخاطب بسیار موفق عمل کرد و رفته رفته به الگو تبدیل شد.
وی گفت: در ساخت سریال های ماه رمضان بین مدیران سازمانی و کارشناسان مناقشه ای است که این ماه، ماه روزه و عرفان است در حالی که سریال ها صرفا ساختار تفریحی و سرگرمی دارند .
وی تصریح کرد: در دین اسلام توجه به مراتب ایمانی افراد اهمیت دارد،بنابراین تمام امور دینی واجب نشده اند؛ مانند اینکه نماز جماعت را در مسجد اقامه کنیم، از این رو سریال های ماه رمضان برای پاسخگویی به نیاز افرادی که در این ماه در مساجد کمتر حضور دارند و بیشتر فرصت خود را در منزل سپری می کنند تولید می شود.
وی افزود: برخی معتقدند این سریال ها جوانانی که اشتیاق حضور در مجالس مذهبی این ماه را دارند را پایبند می کند،اما صدا وسیما برای حل این مشکل به تکرار سریال های ماه رمضان در ساعات دیگر اقدام می کند.
این پژوهشگر حوزه رسانه توضیح داد: یکی از مشکل های عمده اغلب سریال های ویژه ماه رمضان تعدد شخصیت های منفی در آن ها است که به نظر می رسد هنوز گرفتار سنت فیلم نامه نویسی غربی و شخصیت های صرفا سیاه و سفید هستندکه این معضل باید در سریال ها مترفع شود.
ا
پایان پیام/
نظر شما