حجت الاسلام رضا دانشور، عضو هئیت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد اطاعت انسان از امر پروردگار در این ماه در رابطه با خودداری کردن از خوردن و آشامیدن را نشان دهنده میزان اخلاص بندگان معرفی کرد و گفت: عالی ترین مقام روزه امساک از بدی های ذهنی و فکری است و روزه داری در این ماه فرصتی برای کنترل تفکر و ذهن از افکار بیهوده، حرام و ممنوع است که عملی بسیار دشوار محسوب می شود.
وی با اشاره به بعد معنوی آزمایش اخلاص الهی، بیان داشت: وقتی روزه دار چشم، گوش و زبان خود را از گفتن کلمات غیر جایز و نگاه ها و شنیدنی های ممنوع نگاه می دارد اخلاصی فراتر از امساک از خوردن و آشامیدن است که اطاعت پذیری از امر پروردگار را بیشتر نمایان می سازد.
حجت الاسلام دانشور با اشاره به تاثیر روزه داری در سبک زندگی دینی در جامعه، اظهار داشت: افراد با پیروی و رعایت احکام و دستورات دینی ماه رمضان فرصتی برای تمرین و رعایت اطاعت پذیری در مسایل اجتماعی را کسب می کنند و انسان روزه دار باید نسبت به مسائل پیرامونی خود خوش بین بوده و از سوء ظن و بدگمانی بپرهیزد.
وی خاطر نشان ساخت: روزه داری در روابط انسان با سایر افراد و خدمت به دیگران تاثیر گذار است و این امر می تواند در جامعه تاثیر بسزایی داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما