به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجتالاسلام سید حسین حسینیقمی، استاد حوزه و دانشگاه صبح امروز(23تیر) در سلسله جلسات اسرار حج اظهار داشت: گاهی حج در همسایگی ما است که میتوان با کمک به نیازمندان و فقرا یک حج واقعی انجام داد و حتما نباید برای رضایت خداوند تا کنار کعبه برویم.
حجتالاسلام حسینیقمی با بیان اینکه نامنویسی برای حضور در مناسک حج معیار قبولی حج نمی باشد، اظهار داشت: چه افرادی بودهاند که با وجود ثبتنام نتوانستهاند حاجی شوند.
وی با اشاره به اینکه مهمترین زمان و مکان در حج روز و عصر عرفه است، خاطرنشان کرد: انجام مناسک حج نیازمند آرامش است اما باید این نگرانی برای انجام بهتر اعمال با انسان باشد.
حجتالاسلام حسینیقمی با تاکید بر اینکه انسان باید تکلیف خود را مشخص کرده و سفر حج را فقط با جسم انجام ندهد، تصریح کرد: آمادگی بیشتر، برای انجام یک حج مقبول این است که اگر امانتی به گردن زایر خانه خدا است، آن را پرداخت کرده و از حقالناس مثل غیبت و حقالله مثل خمس، پاک شود.
وی افزود: انسان نباید نسبت به مؤمنی کینهای داشته باشد یعنی اگر فردی پس از بازگشت از سفر معنوی حج تحولی در رفتار و کردار او ایجاد نشود این فرد از این سفر معنوی هیچ بهره ای نبرده است.
حجت الاسلام حسینی قمی افزود: زایران معمولا قبل از سفر با آشنایان تماس گرفته و حلالیت میطلبند، اما خوب است در این سه ماه فرصت باقیمانده، حضوری به دیدار اقوام بروند، چرا که اگر زایری نتوانست کینهها را از دل خود بیرون بریزد باید درباره این سفر و چگونگی تشرف به خانه خدا تجدید نظر کند.
پایان پیام/
نظر شما