دکتر سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان با اشاره به همزمانی برگزاری نمایشگاه قرآن و ماه پربرکت مهمانی خدا عنوان کرد: ماه رمضان ماه نزول قرآن بوده که هر ساله نمایشگاه بین المللی قرآن در آن برگزار می شود و ضمن استقبال و شور بازدیدکنندگان در این نمایشگاه، فرصتی مغتنم برای به نمایش گذاشتن عظمت قرآن کریم محیا می شود.
وی افزود: بیست و یکمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن برنامه های متنوعی شامل نشست ها و همایش های تخصصی برگزار می کند که در قالب پرسش و پاسخ نیازمندی های مخاطبان در گروه مختلف سنی کودکان، نوجوانان و اقشار مختلف جامعه را مرتفع می سازد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: مردم با شور و علاقه فراوان در این جلوه گاه بزرگ قرآنی حضور می یابند.
دکتر حسینی با بیان اینکه شیوه زندگی قرآنی که به عنوان یکی از منویات مقام معظم رهبری بوده و شعار بیست و یکمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن است، خاطرنشان کرد: تمام طرح ها و بخش ها براساس آن در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور تبیین جایگاه فعالیت های قرآنی و نیازمند توجه به این حوزه در آستانه تشکیل دولت یازدهم، خاطرنشان کرد: اهتمام دولت در تبیین جایگاه فعالیت های قرآنی کشور و توجه دولتمردان به این حوزه با اهتمام برگزاری نمایشگاه بین المللی و تخصیص اعتبارات در راستای تحقق این هدف فعالیت می کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در بیست و یکمین بخش دولتمردان قرآنی به تبیین لزوم توجه مسئولان در این حوزه و انتظاراتی که قرآن از این قشر دارد، می پردازد.
وی ادامه داد: قرآن کتاب عظیم مسلمانان بوده که گوشه ای از این دریای عمیق عرفانی توسط انتشارات کتب و قالب های هنری و بخش های ترجمه، تفسیر و مفاهیم قرآن در نمایشگاه قرآن به معرض بازدید عموم درمی آید.
دکتر حسینی اذعان داشت: در این دوره از نمایشگاه 10 هزار عنوان کتاب در بخش های مختلف و 5هزار عنوان کتاب از خارج از کشور در معرض بازدید عموم قرار گرفته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: نمایشگاه مجازی نیز یکی از مهم ترین اقدامات وزارت ارشاد برای تبیین فعالیت های صورت گرفته در نمایشگاه بین المللی قرآن پس از برگزاری آن راه اندازی می شود.
وی خاطرنشان کرد: در بخش های مختلف نمایشگاه بین المللی قرآن نظرسنجی هایی صورت گرفته که تاثیرگذاری آن بر اقشار جامعه می پردازد و زمینه ساز رشد و بالندگی و کیفی سازی برنامه های سال های آینده در نمایشگاه قرآن خواهد شد.
دکتر حسینی بیان کرد: این دوره از نمایشگاه ضمن به معرض گذاشتن عناوین متنوع در حوزه فعالیت های قرآنی با وسعت و تخصص بیشتری اقدام به انس بیشتر بازدیدکنندگان و بهره مندی هرچه بیشتر آنان از مضامین قرآن است.
وی با اشاره به لزوم به صحنه آوردن تمام اقشار جامعه گرد کتاب وحدت ساز قرآن، تصریح کرد: امسال ضمن نوآوری های مختلف طراحی شده، حضور هنرمندان، ورزشکاران و سایر اقشار مختلف و همکاری آنان در حوزه های قرآنی را در بخش های مختلفی نظیر هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، خوشنویسی این دوره از نمایشگاه شاهد هستیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: امسال در این دوره از نمایشگاه بخش های مختلف محتوایی در نظرگرفته شده همچون حقیقت و سراب با حضور کارشناسان جوان پاسخگوی شبهات به وجود آمده در حوزه مسائل دینی است.
دکتر حسینی ادامه داد: قرآن کتاب تمدن ساز بوده که امیدواریم این نمایشگاه اهداف خود را در تبیین جایگاه این کتاب حیات بخش محقق سازد و برای جاری ساختن آداب قرآنی در میان آحاد جامعه باید افراد متخلق به اخلاق باشند.
وی افزود: شعار بیست و یکمین دوره نمایشگاه قرآن مبنی بر سبک زندگی قرآنی پاسخگو به بخشی از مطالبات مقام معظم رهبری بوده که ایشان در سخنان خویش با حضور جامعه قرآنی که روز گذشته برگزار شد، به این عنوان تاکید کردند.
پایان پیام/
نظر شما