قرآن می تواند به عنوان مرجعی در تحول علوم انسانی تاثیرگذار باشد

خبرگزاری شبستان: رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قرآن می تواند به عنوان مرجعی در تحول علوم انسانی تاثیرگذار باشد.

به گزارش خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان، دکتر لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی، عصر امروز (18 تیر) در مراسم افتتاح بخش دانش های قرآن بنیان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه تحول علوم انسانی، گفت: قرآن کتاب تمدن ساز بوده که می تواند به عنوان مرجعی در تحول علوم انسانی تاثیرگذار شود. این کتاب الهی بهترین منبع بوده و هرآنچه که خلیفه الله خداوند نیاز دارد در آن گنجانده شده است.


وی افزود: در بحث تجوید، تدبر در قرآن اقدامات خوبی در کشور صورت گرفته که باید در حوزه تغییر نگرش پژوهش های علوم انسانی نیز با اتکا به مفاهیم و ترجمان قرآن کریم نگاه ویژه ای داشته باشیم.


افتخاری با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) درخصوص توجه عالمان دینی به عنصر حیات بخش قر آن خاطرنشان کرد: امام خمینی همواره توصیه می کردند که عالمان دینی قرآن را بر دامن افرادی که به عمد به آن می تازند نسپارند تا دین اسلام گمراه نشود.


رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه قرآن به همت این فراکسیون، عنوان کرد: تاسیس شورای فرهنگ قرآنی به همت مجلس شورای اسلامی راه اندازی شد که در شورای انقلاب فرهنگی به کار خود ادامه می دهد.

 

وی یادآور شد: این شورا شامل سه فراکسیون آموزش عمومی به ریاست وزارت آموزش و پرورش، کمیسیون تبلیغ و ترویج به ریاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و فراکسیون سوم به مدیریت وزارت علوم اقدام به فعالیت می کنند که امیدواریم وزارت علوم و تحقیقات با قوت بیشتری در این عرصه حضور پیدا کند.


همچنین تصویب اعطای 300 میلیارد تومان بودجه مصوب شده برای فعالیت های شورای توسعه قرآنی در سال 92 یکی از اقدامات مهم بوده که امیدواریم این روند در دولت یازدهم نیز ادامه داشته و توجه ویژه ای به حوزه قرآنی در کشور شود.


پایان پیام/
 

کد خبر 271485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha