حجت الاسلام عباس نظری، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین در گفتگو با خبرنگار شبستان بیان کرد: یکی از برنامه های مهم سازمان تبلیغات اسلامی در آستانه ماه مبارک رمضان، اعزام مبلغان و روحانیان به مناطق مختلف استان در راستای سخنرانی در مساجد، شهرها، روستاها، بخش ها، دهستان ها، هیئت های مذهبی، برخی ادارات، برخی کارخانجات و غیره است.
وی ادامه داد: در سال گذشته حدود 909 نفر مبلغ در این ایام به مناطق مختلف استان اعزام شدند که پیش بینی ما این است که در ماه مبارک رمضان سال جاری یک هزار و 217 نفر اعزام داشته باشیم که این رقم نسبت به سال گذشته حدود 30 درصد افزایش یافته است.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین افزود: از این تعداد 733 نفر از مبلغان استان هستند که 635 نفر از آنها مبلغ و 98 نفر نیز مبلغه هستند، 399 نفر از مبلغان نیز از سوی دفتر تبلیغات اسلامی استان قم به مناطق مختلف استان قزوین اعزام می شوند که به تفکیک 353 نفر از آنها مبلغ و 46 نفر نیز مبلغه هستند.
وی تصریح کرد: همچنین در سال جاری 37 نفر از روحانیان طرح هجرت قم و 48 نفر نیز از سوی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم در این برنامه حضور دارند که در مجموع 217 نفر می شوند.
حجت الاسلام نظری عنوان کرد: برای این مبلغان کتابی با عنوان ره توشه که کار مشترک بین سازمان تبلیغات و دفتر تبلیغات اسلامی است، در نظر گرفته شده بود که در اختیار آنها قرار گرفت تا روحانیان و مبلغان از آن به عنوان تغذیه فکری در این ایام استفاده کنند.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین اضافه کرد: مبلغان در این ایام باید درخصوص 25 محور فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و غیره سخنرانی کنند که این محورها شامل دو بخش عمومی و ویژه می شود.
وی توضیح داد: بحث ضرورت بیان همه روزه احکام و معارف دین با سیره عملی و فضایل اخلاقی اهل بیت(ع) یکی از محورهای عمومی سخنرانی مبلغان و روحانیون در این ایام است، تحلیل علمی مسائل خرافی، عرفان های نوظهور دروغین، اهمیت اقامه نماز جماعت در سه بخش به ویژه نماز صبح، فرهنگ سازی برای حضور در مساجد، اقامه نماز اول وقت، احیا و عمران مسجد و در نهایت اصلاح قرائت نماز از دیگر محورهای سخنرانی مبلغان است.
حجت الاسلام نظری یادآور شد: از دیگر مواردی که در این ایام توصیه شده که مبلغان بیان کنند توصیه و تأکید بر انجام اعمال واجب نظیر اقامه نماز، ادای خمس و زکات و امر به معروف و نهی از منکر است.
وی افزود: بخش ویژه سخنرانی مبلغان نیز باید حول محورهای سفارش به قرائت قرآن، تلاش در راستای راه اندازی و اداره تفسیر عمومی و موضوعی قرآن در سطوح مختلف برای کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان، تبیین و تأکید بر جایگاه حفظ قرآن کریم به ویژه در میان قشر نوجوان و جوان جامعه است.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: از دیگر موارد محورهای سخنرانی مبلغان می توان به بحث آسیب شناسی در مورد مسئله رواج برخی خرافات و بدعت ها نظیر بدعت ذبح قربانی در مقابل تابوت متوفی، بدعت مراجعه به هفت مسجد و شمع روشن کردن در شب نخست ماه ربیع الاول و غیره اشاره کرد.
پایان پیام/
نظر شما