به گزارش خبرگزاری شبستان، خاطرات دختر 16 ساله ایرانی درباره رانده شدن کردهای فیلی از عراق در ابتدای جنگ تحمیلی در کتابی به نام «رانده شدگان» منتشر میشود.
جلیل ابراهیم، نویسنده «رانده شدگان»، این کتاب روایتی است از رانده شدن خانوادههای ایرانی و شیعه ساکن عراق با آغاز جنگ تحمیلی و درسال 1962.
خانم جلیل ابراهیم درباره موضوع اصلی کتاب خاطرات خود گفت: «این یک فاجعه انسانی است که کسی از آن خبر ندارد. رژیم بعث عراق در طول چهار سال ساکنان ایرانی کشورش را به بازگشت به ایران واداشت و از ترس رزمندهشدن مردان این خانوادهها در جنگی که قرار بود اتفاق بیفتد، آنها را دستگیر و به اسارت گرفت. این مردان و پسران جوان سرنوشت نامعلومی داشتند و عده زیادی از آنها به شهادت رسیدند.»
وی همچنین درباره چگونگی نوشتن خاطرات خود اظهار داشت:«از همان ابتدا که در ایران مستقر شدیم، یعنی زمانی که تنها 17 سال داشتم میخواستم مظلومیت رانده شدگان و وقایعی که شاهد بودم را بنویسم. به تدریج شروع به نوشتن کردم. چندبار هم خواستم آنها را چاپ کنم، ولی میگفتند مردم از جنگ خسته شدهاند. تا اینکه توسط یکی از همسایگان به آقای سرهنگی معرفی شدم. در آن زمان 90 درصد کتاب را نوشته بودم. ایشان تشویقم کردند که خودم خاطرات را بنویسم.»
گفتنی است، کتاب «رانده شدگان» دارای 8 فصل است و به موضوعاتی چون زندگی کردهای شیعه در عراق، دستگیری کردهای شیعه توسط سازمان امنیت عراق، رهاشدن آنها در مرزهای عراق و ایران، زندگی در اردوگاه جهرم و ساکن شدن در ایران و ... میپردازد.
پایان پیام/
نظر شما