به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیتالله سید جمال دینپرور شب گذشته (16 تیر) در مراسم رونمایی از «موسوعة الاحادیث العلویة» در بنیاد بینالمللی نهجالبلاغه گفت: این اثر دارای ارزش بسیاری است که برای تدوین آن از 800 منبع شیعی استفاده شده است.
وی با تاکید بر اینکه باید روز به روز در گسترش مفاهیم نهج البلاغه بکوشیم، تصریح کرد: این موسوعه در 30 جلد تدوین شده که حاصل 25 سال کار مداوم محققان و پژوهشگران حوزوی است.
رئیس بنیاد نهجالبلاغه تاکید کرد: چنین موسوعههایی نباید تنها در کتابخانهها محصور مانده و کسی استفاده نکند، بلکه باید در اختیار همگان به ویژه محققان قرار گیرد.
آیتالله دینپرور بیان داشت: در حکومت اسلامی باید تمام امور بر اساس فرهنگ دینی و روایات ائمه اطهار(ع) ساماندهی شود بنابراین مجلس شورای اسلامی و مرکز پژوهشهای مجلس میتوانند همکاری لازم را برای ارائه طرحها و لایحهها با استفاده از احادیث به جا مانده از امیرمومنان(ع) داشته باشند.
رئیس بنیاد نهجالبلاغه با اشاره به طرحها و قوانین گفت: متاسفانه آنگونه که باید و شاید در طرح و تصویب قوانین به احادیث اسلامی توجه نشده است که اگر توجه شود مشکلی در موضوع مسائل اقتصادی و غیره نخواهیم داشت.
آیتالله دینپرور تاکید کرد: این مرکز در حدود 10 سال است که راهاندازی شده و کارهای بزرگی انجام داده اما هنوز ابتدای کار هستیم که باید روز به روز کارها و تحقیقات افزایش یابد.
216 باب برای موسوعة الاحادیث العلویة
حجتالاسلام محسن مهاجرنیا، معاون آموزش بنیاد نهجالبلاغه هم در این مراسم گفت: موسوعة الاحادیث العلویة در 30 جلد در ابواب گوناگون تدوین شده که این کتاب گرانسنگ دارای 16 هزار صفحه بوده و 70 هزار حدیث را گردآوری کرده است.
وی تصریح کرد: این موسوعه دارای 216 باب در موضوعات اخلاقی، فرهنگی و دینی است و سعی شده است مجموعهای یکدست و منظم در مورد نهجالبلاغه و حضرت علی(ع) در اختیار محققان و پژوهشگران قرار گیرد.
گفتنی است، در مراسم رونمایی از موسوعة الاحادیث العلویة، آیتالله سبحانی، دکتر لاریجانی، آیتالله مقتدایی، رئیس شورای عالی حوزههای علمیه و آیتالله خاتمی، امام جمعه موقت تهران حضور داشتند.
پایان پیام/
نظر شما