به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه ضمن بازدید از این خبرگزاری در مورد تعریف اعتدال در جامعه گفت: بیشترین تعریفی که از این واژه صورت گرفته حاکی از یک رفتار میانهروانه و پرهیز از تفریط و افراط در مسایل مختلف اجتماعی و اقتصادی است، حتی در قرآن کریم نیز در انفاق هم تأکید شده که از افراط پرهیز کنید.
وی با بیان اینکه آنچه مشکل داریم در تعریف سیاسی از اعتدال است، اظهار کرد: در تعریف سیاسی در فضای سیاسی کشور یک ریشه و سببی وجود دارد که اگر به آن توجه نکنیم نمیشود به واقعیت این واژه پی برد.
وی ادامه داد: طبیعتا در عرصه سیاسی نمیتوانیم هر اعتدالی را حق بدانیم، گاهی رفتارهای اعتدالی حق و گاهی ناحق است. در مواردی اعتدال پاسخ میدهد و در مواردی پاسخ ندارد.
وی اظهار کرد: در اقتصاد حرکت در مسیر عدالت همان اعتدال است و در حوزه فرهنگ هم معتقدیم اعتدال زیر پا گذاشتن ارزشها نیست و اینکه امر به معروف و نهی از منکر نکنیم بلکه اعتدال باید زمینه اجرای احکام را فراهم کند.
معتقدیم شاخص اعتدال رهبری است
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه در بخش دیگری از سخنان خود در این خبرگزاری گفت: معتقدیم شاخص اعتدال رهبری است و اوست که مشخص میکند چه رفتارهایی مبتنی بر عقلانیت و اعتدال است و چه رفتارهایی خارج از آن.
وی با بیان اینکه اعتدال یعنی حرکت و مر قانون، اظهار کرد: اگر اعتدالگری یعنی حرکت در مر قانون نیست پس کسی که در مقابل قانون ایستاد، اعتدال نیست و تعریف و تمجید از کسی که قانونگریز است از اعتدالگرایی نیست.
ترقی افزود: اعتدال مغایر با اصول انقلاب نیست و مفهوم آن پشیمانی از رعایت اصول و ارزشها نیست.
حزب فراگیر بعد از مؤتلفه در کشور نداریم
ترقی در بخش دیگری از سخنان خود در بازدید از این خبرگزاری در مورد احزاب گفت: احزاب در کشور ما چند دسته هستند، احزاب دولتساخته که بر اساس دوره حکومتی و برای اینکه در کنار دولت باشند، تشکیل حزب میدهند تا ماندگاری خود را در دوره دولت حفظ کنند.
وی با بیان اینکه بعد از حزب مؤتلفه که در بیش از 200 نقطه کشور دفتر دارد حزب فراگیر نداریم، افزود: قانون اساسی برای احزاب کمرنگ است و هیچ مشوقی برای فعالیت احزاب در قانون نداریم. برای احزاب در ساختار سیاسی کشور نمیتوانیم نقش پررنگی قایل بشویم.
از نگاه مردم هم اصولگرایان و هم اصلاحطلبان در انتخابات شکست خوردند
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه در بخش بعدی سخنان خود در بازدید از این خبرگزاری در مورد نقش اصولگرایان در انتخابات گفت: در این مورد باید نکتهای را در نظر گرفت و اینکه دولت احمدینژاد که منسوب به اصولگرایان بود اساسا از اصولگرایان شاخص در دولت خود استفاده نکرد و نه از کارشناسان زبده دیگر بهره برد.
وی افزود: از نگاه مردم هم اصولگرایان و هم اصلاحطلبان شکست خوردند، در 84 پیروزی اصولگرایان نبود بلکه اصولگرایانی که سوابقی داشتند و یا برخی که هیچ سابقهای نیز نداشتند در دولت حضور یافتند، در واقع ما در دولت نه سر کار بودیم و نه نبودیم.
مشروح این گفتگو متعاقبا منتشر می شود.
پایان پیام/
نظر شما