به گزارش خبرگزاری شبستان، فرزاد ادیبی، گرافیست برجسته کشورمان با اشاره به سیر تغییرات ایجادشده در پرچم کشورمان تصریح کرد: اگرچه پرچم در دورههای مختلف زمانی، فرمها و رنگهای مختلفی به خود گرفته اما به هرحال در هر چهارچوبی که در نظر بگیریم، پرچم همیشه مظهر ملیت و نماد کشور ما بوده است. با نگاه کردن به پرچم میتوان دوران مختلف تاریخ و پستی و بلندیهای گذشته را در پسزمینه آن نظاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: پرچم میتواند نوعی بازنمایی و بازگویی ویژگیهای قومیتی ملتمان باشد. ضمن اینکه برافراشته شدن پرچم در عرصههای مختلف سیاسی و تحرکات اجتماعی، احساس تکاپو و حرکت ایجاد میکند. همه ما با این پرچم خاطره داریم و نام مقدس «الله» در مرکز پرچم هم نشانهای از جمهوری اسلامی ایران است و هم واژه مقدسی برای همه بشریت محسوب میشود.
استاد رشته گرافیک با بیان اینکه برگزاری جشنواره پرچم، موجب روی آوردن دوباره طراحان گرافیک به یک اثر گرافیکی و دوباره دیدن پرچم میشود، افزود: از این نظر میتوان گفت برگزاری جشنواره پرچم نتایج جالبی در پی خواهد داشت. دقت و بازبینی در عناصر فرمی و رنگی پرچم برای طراحان گرافیک و بازبینی این نماد برای مردم هم قطعا موردتوجه خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه جشنوارهها به مرور زمان باکیفیتتر میشوند، گفت: در بیشتر جشنوارهها، وقتی شاهد برگزاری دوره نخست آنها هستیم، ناهماهنگیهایی در برگزاری و حضور شرکتکنندگان مشاهده میشود که با استمرار جشنوارهها، در دورههای بعد، روال کار مشخص میشود و سطح برگزاری هم بالاتر میرود.
نخستین جشنواره پرچم در سه رشته عکس، پوستر و نقاشی کودک و نوجوان، به ریاست ناصر امینزاده و دبیری محسن یونسی، به همت مدیریت فرهنگی- هنری منطقه 5 و با محوریت فرهنگسرای فردوس برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما