تقویت فرهنگی خانواده شاهد یک ضرورت مهم است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، تقویت فرهنگی خانواده شاهد را یک ضرورت مهم برشمرد که باید به عنوان یک رسالت مهم مورد توجه مسئولان بنیاد شهید قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، آیت الله محسن مجتهد شبستری شب گذشته (22 اسفند) در جمع مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی که با حضور والدین شاهد آذربایجان شرقی همراه بود، بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثارگری و شهادت در جامعه تاکید کرد.


امام جمعه تبریز با اشاره رسالت بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: این بنیاد علاوه بر وظایف عادی و سازمانی خود باید در سه محور مهم نیز فعالیت های خود را متمرکز کند.
وی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در راستای تعالی و تقویت فرهنگ شهادت نقش خود را ایفا کند و در این راستا تمام دستگاه های فرهنگی وظیفه ای مهم بر عهده دارند.


نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تعالی فرهنگ ایثار و شهادت را موجب عزت و سربلندی دانست و گفت: اگر این فرهنگ در جامعه تضعیف شود، شاهد سرخوردگی و ذلت خواهیم بود و بر همین اساس باید مقام شهید در جامعه تبیین شود.


آیت الله مجتهد شبستری خاطرنشان کرد: مقام شهادت یک فوز عظیم در اسلام است و در آیات قرآنی و نیز فرمایشات معصومان مقام شهادت بسیار برجسته تصویر شده و مقام رستگاری محسوب می شود.


وی با اشاره به تاثیر گذاری فرهنگ شهادت در انقلاب های منطقه خاورمیانه و عربی، ادامه داد: این انقلاب ها متاثر از انقلاب اسلامی ایران است که خون 300 هزار شهید آن را آبیاری کرده است.


امام جمعه تبریز اظهار کرد: ثبات و نتایج انقلاب اسلامی ایران در طول سه دهه گذشته، موجب الگوگیری کشورهای اسلامی از این انقلاب شده و مردم این کشورها دیگر حاضر به اطاعت از سلطه گران و مستکبران نیستند.


وی خاطرنشان کرد: تجلیل از شهدا یک رسالت بزرگ از طرف بنیاد شهید و امور ایثارگران است و بایستی برنامه های بزرگداشت شهدا با شکوه تر از گذشته برگزار شود.


نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: برگزاری یادواره شهدا به صورت منطقه ای موجب رونق مجالس یادبود شهدا خواهد شد و خوشبختانه در حال حاضر این مجالس به صورت گسترده در شهرهای مختلف استان انجام می شود.


وی تاکید کرد: رسیدگی به وضعیت خانواده شاهد و ایثارگر باید به عنوان یک اولویت مهم مورد توجه مسئولان بنیاد شهید وامور ایثارگران باشد و در این میان کارهای فرهنگی از اهمیت خاصی برخوردار است.


امام جمعه تبریز افزود: جامعه نسبت به هویت فرهنگی و اخلاقی خانواده شاهد حساسیت دارند و انحراف احتمالی یک خانواده شاهد در جامعه انعکاس مطلوبی ندارد.


بهلول نعمتی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با اشاره به تاسیس بنیاد شهید به فرمان امام راحل اظهار کرد: بنیاد شهید به دستور امام در سال 58 و در فرمانی ده ماده ای با هدف ارایه خدمات به ایثارگران وخانواده های شاهد تاسیس شد.


وی ادامه داد: امام راحل در تاسیس این بنیاد توجه خاصی به اولویت های فرهنگی داشت و در سال های بعد نیز نهادها و تشکل های فرهنگی و آموزشی وابسته به بنیاد شهید تاسیس یافت.


رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: امروز فرزندان شاهد و ایثارگران در رده های مختلف علمی و دانشگاهی حضور دارند و با تصدی برخی مشاغل مدیریتی منشا اثرات مختلف فرهنگی و معنوی به جامعه هستند.


نعمتی ادامه داد: ارتقای فرهنگ ایثارگری یک رسالت عمومی در جامعه است و در این راستا کتب، مقالات، نشریات و کنفرانس های مختلف تشکیل شده و باید در این راستا اقدامات بیشتری صورت گیرد.


وی گفت: اثرات معنوی فرهنگ ایثارگری امروز مرزهای کشور را در نوردیده و در کشورهای اسلامی این اثرات خود را نشان می دهد و انقلاب های این کشورها با تاسی به این فرهنگ در حال شکل گیری و پیروزی است.


رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با بیان اینکه توجه به معیشت ایثارگران و خانواده شاهد از وظایف بنیاد شهید است، گفت: در حال حاضر توجه به موضوعات معیشتی مورد توجه جدی قرار گرفته و در حد امکان به این مسئله پرداخته می شود، اما واقعیت این است که شان خانواده شاهد و ایثارگر از این موضوعات مادی فراتر است.


پایان پیام/
 

کد خبر 26997

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha